Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Financieel

Online boekhouding gekoppeld aan FysioOne

Het financieel serviceplatform dat gekoppeld is aan FysioOne. Altijd en overal up-to-date inzicht. Van declaraties tot boekhouding, inclusief jaarrapport en aangifte(s).


Nieuw! Financial Intelligence, het dashboard in SpotOnMedics Intelligence dat kosten- en omzetcijfers tot in detail verklaart. Klik hier voor meer informatie

Wat betekent het All-In-One platform voor u?

Gemak en eenvoud

Eén platform om te leren. Eén wachtwoord om te onthouden. Eén factuur om te betalen. Eén telefoonnummer om te bellen. Dit leidt tot gemak en eenvoud en dagelijks inzicht in uw financiële praktijkadministratie.

Advies en benchmark

Financieel voert vele praktijkadministraties en beschikt daarmee over big data. Door te benchmarken kunnen onze praktijkadviseurs op grote schaal prestaties en cijfers van praktijken vergelijken.

Praktijk van de toekomst

Met onze krachtige, makkelijk te gebruiken, geïntegreerde set van applicaties, kunnen praktijken werken aan hun toekomst. U heeft razendsnel inzage in het bedrijfsresultaat. U kunt direct de juiste sturing geven aan uw praktijk. Klaar voor de toekomst.

Serviceplatform

Boekhoudsoftware is voor praktijken een administratieve last. Met Financieel is daar nu verandering in gekomen. Het enige wat u voor uw boekhouding nodig hebt is een scanner of smartphone, e-mailadres en natuurlijk de koppeling met SpotOnMedics FysioOne. Daarmee levert u dagelijks de administratie aan.

Financieel Startpagina
Financieel Startpagina
Uw digitale praktijk archiefkast
Communicatie met uw vast contactpersoon

Scannen, mailen, klaar!

Financieel verzorgt uw boekhouding. Uw praktijk hoeft zelf alleen alle documenten digitaal aan te leveren. Dit kan per e-mail, Google Drive, Dropbox of andere varianten! Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Uw digitaal archief

Nadat u de te verwerken inkoopfacturen, documenten en bonnetjes heeft aangeleverd worden deze in uw online boekenkast geplaatst. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de opslag; veilig en efficiënt.

Vast contactpersoon

Heeft u een vraag over uw boekhouding? Deze kunt u stellen via het serviceplatform.

Doorlopend controleren onze teamleiders de juiste verwerking van uw administratie. Dit garandeert een goed resultaat.

Actueel inzicht met financieel dashboard

Met het Financieel dashboard bent u volledig in controle over uw administratie, altijd inzicht in de laatste stand van zaken, nooit meer wachten op actuele cijfers. Alle grafieken zijn interactief en als u doorklikt komt u direct in het originele brondocument.

Financiële monitor
Financiële monitor
Vergelijkende cijfers in maanden

Financiële monitor

Met dit totaaloverzicht ziet u direct hoe uw praktijk ervoor staat. Het is real-time en gekoppeld met uw overige praktijksystemen. U kunt dagelijks de verrichtingen monitoren en waar nodig bedrijfsprocessen optimaliseren. Wij helpen u graag.

Omzet en kosten

Wat zijn de omzetstromen en welke kostenposten zijn dominant in uw praktijk? Hoe staan zij in verhouding tot het resultaat en hoe doen vergelijkbare praktijken dat? Met het financieel dashboard krijgt u specifiek inzicht en kunt u direct bijsturen.

Overige functionaliteiten

Of het nu gaat om een overzicht van de debiteuren, betaallijsten of een automatische incasso opdracht, bij elke klik komt u direct in uw eigen administratie. U kunt via de app met 1 ‘swipe’ al uw betalingen goedkeuren.

Werken met de betaallijst module
Werken met de betaallijst module
Werken met de incasso module
Financieel mobiele applicatie

Betaallijst

De betaallijst dient als een werklijstje. Telkens als u een betaling handmatig heeft aangemaakt en uitgevoerd in het internetportaal van de bank, kunt u hier de post aanvinken en in de knoppenbalk op de knop ‘Betaald’ klikken. Dit kan ook volledig automatisch d.m.v. de betaallijst functie.

Incasso

Uw FysioOne sport- & fitnessabonnementen kunnen geïncasseerd worden bij uw cliënten / patiënten. Eénmaal ingeregeld is dit snel door te zetten naar uw bankportaal op basis van een SEPA (incasso) bestand.

Mobiele applicatie

Met de app heeft u 24/7 toegang tot uw online serviceplatform. Even een bepaalde inkoopfactuur van Disporta raadplegen of de huurovereenkomst van de praktijkruimte opzoeken? Dat kan nu eenvoudig vanaf uw smartphone. Uw hele digitale archief is te benaderen via de online boekenkast.

De SpotOnMedics programmatuur FysioOne is eenvoudig en doeltreffend te gebruiken. Bij Omnithera hebben we vrijwel zonder training de programmatuur ons eigen gemaakt en werken daar nu met veel tevredenheid mee.

Vanuit mijn gebruikservaring adviseer ik zondermeer andere praktijken eens bij SpotOnMedics te gaan kijken.

Erik Poot
Omnithera Fysiotherapie