Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Testimonials

In augustus 2015 zijn wij overgestapt naar de FysioOne Agenda en het PatiëntDossier. Dit tijdens de audit PLUS periode. Een uitdaging voor de praktijk welke met goed gevolg is doorlopen. Begin 2016 zijn ook de diensten SpotOnMedics Financieel & Personeel geactiveerd.

Met deze totaaloplossing krijgt de praktijk meer grip op interne processen, hebben wij inzicht in onze agendavoering, kwaliteit van onze dossiers en onze financiële positie in termen van winst en verlies.

De overstap heeft wat voeten in aarde gehad maar we zijn nu al zodanig gewend dat de beoogde efficiëntie en tijdwinst niet meer weg te denken is. Ik ben ervan overtuigd dat de aankomende periode het all-in programma nog meer zal opleveren.

Pieter van Ginneke, Praktijkeigenaar
Breda West Paramedisch Centrum

SpotOnMedics is een perfecte mix van power and simplicity! Wij maken gebruik van de FysioOne Agenda en PatiëntDossier en behalen indrukwekkende resultaten.

Ik zou niet meer kunnen inbeelden zonder SpotOnMedics te werken.

Miriam Donders, Praktijkeigenaar
Miriam Donders Fysiotherapie

SpotOnMedics heeft ons de mogelijkheid geboden onze praktijkvoering verder te optimaliseren. Niet alleen vanuit software perspectief, maar met name op organisatie, doelmatigheid en efficiëntie.

Op deze wijze kunnen we ons beter positioneren in de gesprekken met de zorgverzekeraars.

Sven Vos, Praktijkeigenaar
Fysio Cura Plaza

Met de SpotOnMedics programmatuur en diensten hebben we doorlopend zicht op het presteren van onze praktijk en realiseren we samen met ons team een uitstekende dienstverlening aan onze klanten. Boot en Broersen heeft al meerdere keren een Plus audit behaald en doorloopt nu een Effectiviteitsaudit.

De SpotOnMedics programmatuur helpt ons om onze praktijken en patiënt doelen te monitoren en daar waar nodig bij te sturen. Eindelijk is een software leverancier die zich als partner opstelt, een all-in-1 pakket kan aanbieden en daarbij ook nog een praktijkmanagement module levert.

Mark Batenburg, Maatschaplid
Praktijk Boot & Broersen

In het eerste kwartaal van 2016 heb ik kennisgemaakt met SpotOnMedics. In mijn rol als praktijkadviseur en PA (personal assistent) ben ik continue opzoek naar een softwarepakket wat mij helpt om de juiste informatie uit de systemen te halen om mijn zorgprofessionals van goede adviezen te voorzien. In het gesprek met SpotOnMedics kwam naar voren dat zij een geïntegreerde set van praktijk applicaties hebben ontwikkeld waarmee je eenvoudig en wanneer je maar wilt de benodigde informatie kunt opvragen.

SpotOnMedics wil dan ook graag horen waar de behoeftes van de zorgprofessionals liggen, om hier zoveel mogelijk aan te kunnen voldoen. De filosofie en de radicale vernieuwing van SpotOnMedics is een must voor deze tijd en precies waar een ondersteunende professional als ik naar zoekt. Ik ben dan ook benieuwd wat de tools van SpotOnMedics in de komende jaren gaan betekenen voor zorgprofessionals.

Sjoukje Haverhoek, Praktijkadviseur / Personal Assistent
PAmedics

Automatische opslag van de documenten, samen werken in hetzelfde document, snel en overzichtelijk en daarbij ook nog goedkoop! Bijna te mooi om waar te zijn……………en toch is het zo!

Mark de Vos, Maatschapslid
Bakker & De Vos

SpotOnMedics FysioOne is een flexibel systeem met veel mogelijkheden. De medewerkers helpen geweldig om het specifiek in te richten naar de wensen van onze praktijk. SpotOnMedics is duidelijk, overzichtelijk en altijd toegankelijk!

Mario Faro, Maatschapslid
Fysiotherapie Elisabeth

Overstappen doe je niet zo maar met een team van méér dan 25 therapeuten en 6 locaties. Ons oude systeem voldeed niet meer aan onze wensen en eisen en kon ons niet naar de praktijk van de toekomst brengen. In onze regio maken meerdere praktijken gebruik van het SpotOnMedics platform.

SpotOnMedics levert een krachtige set van applicaties waaronder de FysioOne Agenda en PatiëntDossier. Hiermee heeft het management meer inzicht in de agenda bezetting van de therapeuten, locaties en de verslaglegging. De koppeling met SpotOnMedics Financieel, ons financieel serviceplatform, geeft ons dagelijks inzicht in de financiële positie van de praktijk in termen van omzet en kosten en zijn we klaar voor de toekomst.

Bert Guns, Maatschaplid
Kinese Fysiotherapeuten

Door samen te werken met SpotOnMedics hebben wij een goede stap gezet voor de toekomst. Wij zijn nu beter in staat om onze bedrijfsvoering adequater uit te voeren en beheersbaar te houden.

In deze tijd van forse bezuinigingen die op ons afkomen geeft ons dit vertrouwen en rust om onze organisatie te laten bloeien.

Hanneke Uijen, Praktijkeigenaar
Fysio aan 't Wad

We zagen de integratie, innovatie, automatisering en efficiëntie(winst). Dat is waarom we wisten dat we moesten overstappen naar SpotOnMedics.

Bert Hartstra, Maatschapslid
Fysiotherapie Havenstraat

Ons verhaal

Met onze krachtige, makkelijk te gebruiken, geïntegreerde set van praktijk applicaties, kunnen praktijken werken aan hun toekomst.

Lees ons verhaal

Demonstratie?

Heeft u behoefte aan een demonstratie op uw praktijk? Geen probleem. Een praktijkadviseur komt vrijblijvend bij u langs.

Contact

Werken bij SpotOnMedics...

SpotOnMedics groeit. Zo hard dat we veel nieuwe collega’s nodig hebben. We hebben nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren.

Vacatures