Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Testimonials

Sinds 2,5 jaar gebruiken we bij Movamento het programma FysioOne. Omdat dit zo goed beviel en we een vereenvoudiging van onze organisatorische processen wilden creëren zijn we sinds een jaar ook overgegaan op SpotOnMedics Financieel en Personeel. We willen de administratie tot een minimum beperken om ons zoveel mogelijk op de praktijk te kunnen richten en met de koppeling van deze systemen kunnen we dit ook realiseren.

In november 2015 hebben we de Plus Audit behaald en ik kan wel zeggen dat dit met de diensten en hulp van SpotOnMedics nog niet mogelijk was geweest. Movamento wil innovatief bezig zijn op vakinhoudelijk gebied en hier moet een softwaresysteem bij passen die hierin mee wilt. In gesprekken met SpotOnMedics zijn we ervan overtuigd dat we ook op de toekomst zijn voorbereid.

Jelle Heisen, Praktijkeigenaar
Movamento & Fysio in Beeld winnaar

Wij gebruiken tot volle tevredenheid al 5 jaar SpotOnMedics en anderhalf jaar FysioOne. We ervaren dagelijks de grote voordelen van één programma voor alle bedrijfsonderdelen (EPD, agenda, kwaliteitsmanagement, boekhouding en personeelszaken).

In die periode hebben we gemerkt dat het een lerend systeem is, waarin we onze eigen wensen goed kwijt kunnen. Vandaar onze slogan: samen maken we FysioOne beter!

Teun Bakker, Maatschapslid
Bakker & De Vos

In augustus 2015 zijn wij overgestapt naar de FysioOne Agenda en het PatiëntDossier. Dit tijdens de audit PLUS periode. Een uitdaging voor de praktijk welke met goed gevolg is doorlopen. Begin 2016 zijn ook de diensten SpotOnMedics Financieel & Personeel geactiveerd.

Met deze totaaloplossing krijgt de praktijk meer grip op interne processen, hebben wij inzicht in onze agendavoering, kwaliteit van onze dossiers en onze financiële positie in termen van winst en verlies.

De overstap heeft wat voeten in aarde gehad maar we zijn nu al zodanig gewend dat de beoogde efficiëntie en tijdwinst niet meer weg te denken is. Ik ben ervan overtuigd dat de aankomende periode het all-in programma nog meer zal opleveren.

Pieter van Ginneke, Praktijkeigenaar
Breda West Paramedisch Centrum

In 2015 zijn wij in contact gekomen met SpotOnMedics en is onze praktijk overgestapt naar de FysioOne Agenda en het PatiëntDossier en alle financiële diensten waaronder de gekoppelde boekhouding. Sinds maart 2016 zijn wij volledig live en genieten we van de voordelen van het alles in 1 pakket. Het patiëntenportaal en de intake vragenlijst in het dossier zijn handige tools voor de patiënt maar ook voor ons als therapeut wat ons veel tijdwinst oplevert.

De komende maanden zullen wij het pakket ons eigen maken en als praktijk nog beter gebruik kunnen maken van de producten / diensten. Met ons vast contactpersoon hebben wij regelmatig contact om elkaar op deze manier op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Ik raad andere collega therapeuten dan ook zeker aan om over te stappen naar het All-In-One pakket van SpotOnMedics.

Peter de Louw, Praktijkeigenaar
Fysical Hillegersberg

SpotOnMedics is een perfecte mix van power and simplicity! Wij maken gebruik van de FysioOne Agenda en PatiëntDossier en behalen indrukwekkende resultaten.

Ik zou niet meer kunnen inbeelden zonder SpotOnMedics te werken.

Miriam Donders, Praktijkeigenaar
Miriam Donders Fysiotherapie

SpotOnMedics heeft ons de mogelijkheid geboden onze praktijkvoering verder te optimaliseren. Niet alleen vanuit software perspectief, maar met name op organisatie, doelmatigheid en efficiëntie.

Op deze wijze kunnen we ons beter positioneren in de gesprekken met de zorgverzekeraars.

Sven Vos, Praktijkeigenaar
Fysio Cura Plaza

In de drie jaar dat ik bij SpotOnMedics ben heb ik het SpotOnMedics product en bedrijf een snelle ontwikkeling zien maken, ze zijn in staat om verzoeken uit het werkveld snel om te zetten naar functionaliteiten in FysioOne!

Dat belooft nog veel voor de komende periode.

Laurens Hendrikx, Praktijkeigenaar
FysioFikx praktijk voor fysiotherapie

Met onze vorige software zouden we het hele systeem moeten doorzoeken voor de bepaalde management informatie of een specialist inhuren om het systeem te managen.

De outside-in benadering van SpotOnMedics heeft de grootste verbeterslag binnen onze praktijk gerealiseerd. We hebben inzicht en weten waar we staan. De SpotOnMedics interface van FysioOne is intuïtief en leert snel.

Anton Engels, Praktijkeigenaar
Fysiotherapie Zeeland

Met de SpotOnMedics programmatuur en diensten hebben we doorlopend zicht op het presteren van onze praktijk en realiseren we samen met ons team een uitstekende dienstverlening aan onze klanten. Boot en Broersen heeft al meerdere keren een Plus audit behaald en doorloopt nu een Effectiviteitsaudit.

De SpotOnMedics programmatuur helpt ons om onze praktijken en patiënt doelen te monitoren en daar waar nodig bij te sturen. Eindelijk is een software leverancier die zich als partner opstelt, een all-in-1 pakket kan aanbieden en daarbij ook nog een praktijkmanagement module levert.

Mark Batenburg, Maatschaplid
Praktijk Boot & Broersen

In het eerste kwartaal van 2016 heb ik kennisgemaakt met SpotOnMedics. In mijn rol als praktijkadviseur en PA (personal assistent) ben ik continue opzoek naar een softwarepakket wat mij helpt om de juiste informatie uit de systemen te halen om mijn zorgprofessionals van goede adviezen te voorzien. In het gesprek met SpotOnMedics kwam naar voren dat zij een geïntegreerde set van praktijk applicaties hebben ontwikkeld waarmee je eenvoudig en wanneer je maar wilt de benodigde informatie kunt opvragen.

SpotOnMedics wil dan ook graag horen waar de behoeftes van de zorgprofessionals liggen, om hier zoveel mogelijk aan te kunnen voldoen. De filosofie en de radicale vernieuwing van SpotOnMedics is een must voor deze tijd en precies waar een ondersteunende professional als ik naar zoekt. Ik ben dan ook benieuwd wat de tools van SpotOnMedics in de komende jaren gaan betekenen voor zorgprofessionals.

Sjoukje Haverhoek, Praktijkadviseur / Personal Assistent
PAmedics

Automatische opslag van de documenten, samen werken in hetzelfde document, snel en overzichtelijk en daarbij ook nog goedkoop! Bijna te mooi om waar te zijn……………en toch is het zo!

Mark de Vos, Maatschapslid
Bakker & De Vos

SpotOnMedics FysioOne is een flexibel systeem met veel mogelijkheden. De medewerkers helpen geweldig om het specifiek in te richten naar de wensen van onze praktijk. SpotOnMedics is duidelijk, overzichtelijk en altijd toegankelijk!

Mario Faro, Maatschapslid
Fysiotherapie Elisabeth

SpotOnMedics is een perfecte mix van orde en eenvoud! Wij maken gebruik van de FysioOne Agenda, het FysioOne PatiëntDossier en SpotOnMedics Financieel dit geeft ons een goed inzicht in de behaalde resultaten.

SpotOnMedics “werkt voor fysiotherapeuten” dit komt ten goede aan de cliënten zorg!

Ruben Hopster, Praktijkeigenaar
Fysiotherapie Holten

Overstappen doe je niet zo maar met een team van méér dan 25 therapeuten en 6 locaties. Ons oude systeem voldeed niet meer aan onze wensen en eisen en kon ons niet naar de praktijk van de toekomst brengen. In onze regio maken meerdere praktijken gebruik van het SpotOnMedics platform.

SpotOnMedics levert een krachtige set van applicaties waaronder de FysioOne Agenda en PatiëntDossier. Hiermee heeft het management meer inzicht in de agenda bezetting van de therapeuten, locaties en de verslaglegging. De koppeling met SpotOnMedics Financieel, ons financieel serviceplatform, geeft ons dagelijks inzicht in de financiële positie van de praktijk in termen van omzet en kosten en zijn we klaar voor de toekomst.

Bert Guns, Maatschaplid
Kinese Fysiotherapeuten

Door samen te werken met SpotOnMedics hebben wij een goede stap te gezet voor de toekomst. Wij zijn nu beter in staat om onze bedrijfsvoering adequater uit te voeren en beheersbaar te houden.

In deze tijd van forse bezuinigingen die op ons af komen geeft ons dit vertrouwen en rust om onze organisatie te laten bloeien.

Hanneke Uijen, Praktijkeigenaar
Fysio aan 't Wad

Sinds begin 2015 werken wij met SpotOnMedics FysioOne. De overstap is zorgvuldig voorbereid, maar in het begin was het wel wennen: oude routines moesten afgeleerd en nieuwe moesten ontwikkeld worden. Toch hadden we de basisroutines snel onder de knie en kon het hele team snel met de software overweg. Nu zijn we ruim een jaar verder en nog steeds ontdekken we nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden. Voor ons heeft FysioOne zijn meerwaarde bewezen in de dagelijkse praktijkvoering met winst voor alle medewerkers in het dagelijkse gebruik. Daarbij zorgt de koppeling met Financieel (online financieel serviceplatform) en Personeel (salaris- & personeelsadministratie) voor een compleet programma met alle managementinformatie binnen handbereik.

Tot slot ontzorgt SpotOnMedics ons ook met de telefoonservice. Daardoor is er minder telefoonverkeer tijdens behandelingen van patiënten en is de aandacht voor de patiënt geborgd.

Gerard van der Wees, Praktijkeigenaar
Fysio Docwerk

We zagen de integratie, innovatie, automatisering en efficiëntie(winst). Dat is waarom we wisten dat we moesten overstappen naar SpotOnMedics.

Bert Hartstra, Maatschapslid
Fysiotherapie Havenstraat

Ons verhaal

Met onze krachtige, makkelijk te gebruiken, geïntegreerde set van praktijk applicaties, kunnen praktijken werken aan hun toekomst.

Lees ons verhaal

Demonstratie?

Heeft u behoefte aan een demonstratie op uw praktijk? Geen probleem. Een praktijkadviseur komt vrijblijvend bij u langs.

Contact

Werken bij SpotOnMedics...

SpotOnMedics groeit. Zo hard dat we veel nieuwe collega’s nodig hebben. We hebben nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren.

Vacatures