Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

De eerste afspraak, direct in de agenda via uw praktijkwebsite

Met de module online inplannen kunnen uw patiënten zelfstandig en 24/7 een afspraak inplannen bij uw praktijk. De module communiceert met uw FysioOne Agenda en houdt dus rekening met de beschikbaarheid van uw therapeuten. Uiteraard kunt u per therapeut instellen op welke dagen en tijden de afspraken ingepland kunnen worden. 

Om deze redenen wilt u straks niet meer zonder

Altijd en overal beschikbaar

Uw patiënten kunnen 24/7 een afspraak inplannen. U bent dus niet meer afhankelijk van uw telefonische bereikbaarheid.

Direct intake vragenlijst verstuurd

De afspraken komen direct in de agenda terecht. Indien gewenst kan ook direct de intake vragenlijst verstuurd worden naar de patiënt.

Verschillende configuratie functies

Met de verschillende configuratie functies behoudt u de regie van het online inplannen.

  • Eerste afspraak
  • Vervolgafspraken
  • Afspraken wijzigen

Moeiteloos een eerste afspraak.

Met de Online Inplannen widget, die geheel is aan te passen in uw eigen huisstijl, kunnen patiënten de eerste afspraak inplannen bij uw praktijk. Afspraken komen binnen via de wachtlijst en worden vervolgens automatisch of na bevestiging van de praktijk in de agenda gepland. 

Vervolgafspraken meteen in de agenda.

Via het persoonlijke patiëntenportaal kunnen uw patiënten in het gewenste behandeltraject een vervolgafspraak inplannen. Deze wordt automatisch in de agenda geplaatst.

Gemakkelijk wijzigen en annuleren.

Indien gewenst kunnen uw patiënten via het patiëntenportaal direct afspraken wijzigen en opnieuw inplannen in de agenda van de therapeut. Daarnaast is het in het patiëntenportaal ook mogelijk om afspraken te annuleren.

Via telefonisch contact met SpotOnMedics werd er een afspraak ingepland voor de implementatie van Online Inplannen. De implementatie verliep heel soepel: alles was snel gereed om live te gaan, en na een week hadden al tien patiënten de weg gevonden om via de website een afspraak te maken. Het enige wat we zelf nog moeten doen is de afspraak bevestigen.

Het scheelt voor ons dat we niet iedere keer de telefoon moeten beantwoorden, en de patiënt kan in alle rust met zijn of haar agenda ernaast een geschikte dag en tijd uitzoeken. Een echte win-win situatie voor beide partijen. We raden iedere praktijk aan om deze module aan te schaffen.” 

Jacco Spaans
Fysiotherapie Almkerk