Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Gratis whitepapers

Gratis whitepapers: Alles wat u wilt weten over praktijkvoering.

 

In onze whitepapers delen we graag onze kennis over het voeren van uw praktijk. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals digitale perfectie (robotic accounting), werken in de cloud, regionale samenwerkingen, etc. U kunt de meest recente whitepapers hieronder downloaden en naar wens digitaal lezen of printen. U ontvangt de aangevraagde whitepaper(s) in .pdf formaat op het door u ingevulde e-mailadres. 

 

[Download whitepaper] SpotOnMedics Intelligence (NIEUW!)
In dit whitepaper over SpotOnMedics Intelligence bespreken we de tool, maar vooral ook de wereld van data eromheen. Waarom is big data belangrijk, juist nu? Hoe is zo’n tool voor data analyse anders dan een EPD? Wat is het verschil tussen het gebruik van een externe dataverzameling en zelf data verzamelen, en wat zijn de mogelijkheden tot het starten van of aansluiten bij een netwerk van praktijken? Bij het whitepaper hoort ook een interview met een praktijkhouder die actief bezig is met de data van haar praktijk, en een demonstratievideo. En we bespreken, uiteraard, hoe u nou een echte eerste stap kunt zetten naar data analyse.
Een preview:

 


[Download whitepaper] Digitale perfectie: van patiëntendossier tot boekhouding
SpotOnMedics levert software waarmee de zorgprofessional zijn volledige praktijk runt. Van afspraak tot patiëntendossier en van declaraties tot boekhouding. ‘All-in-one’ ontzorging noemen wij dat. Al vanaf de dag van oprichting verzorgt Yuki in dit traject de online boekhouding. Samen bieden SpotOnMedics en Yuki de klanten hiermee ‘digitale perfectie’. Een preview: 

 


[Download whitepaper] eHealth commercieel inzetten in de praktijk
Na de consument begint nu ook de gezondheidszorg de mogelijkheden van de digitalisering te ontdekken. In deze whitepaper leggen we uit hoe u het maximale kunt halen uit digitale tools: hoe haalt u hier praktisch voordeel uit in uw praktijk, en wat is er mogelijk met eHealth?  Een preview: 

 


[Download whitepaper] 100% Cloud voor de fysiotherapiepraktijk
100% Cloud. Kostenbesparend, betrouwbaar en zonder server. 100% Cloud betekent altijd bij je data kunnen en volledig online werken. Hoe werkt het bij u in de praktijk? Maakt u nog gebruik van een vaste server en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van 100% Cloud? Lees dan deze gratis whitepaper.  Een preview: 

 


[Download whitepaper] Samenwerken in de regio leidt tot strategisch voordeel
Dit document is bestemd voor alle praktijkhouders en therapeuten van Nederland die op zoek zijn naar nieuwe, moderne wegen naar succes. Vooral in een tijd van bezuinigingen en de steeds hogere eisen van de zorgverzekeraars worden fysiotherapiepraktijken gedwongen hierover na te denken en actie te ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken in de regio een open deur tot succes is. Praktijken zien elkaar steeds minder vaak als concurrent, maar juist als mogelijke partners. Bundelt u ook de krachten in uw regio, of gaat u verder als individu? Een preview: 

 


[Download whitepaper] Met SpotOnMedics Financieel houdt u uw handen vrij voor uw praktijk (klantcase)
Ooit begonnen in loondienst timmeren Bart van Osta en Robert Jongh hard aan de weg om van de voormalige praktijk van hun werkgever een toekomstbestendige fysiotherapiepraktijk te maken. Het zelf ontworpen pand in Rijen voldoet helemaal aan de eisen die de twee partners aan hun moderne praktijk Jongh & Van Osta stellen. SpotOnMedics levert hen het online All-In-One platform voor alle administratieve processen en regelt de financiële administratie. En dat werkt soepel en efficiënt. Een preview: