Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Gratis whitepapers

Gratis whitepapers: Alles wat u wilt weten over praktijkvoering.

 

In onze whitepapers delen we graag onze kennis over het voeren van uw praktijk. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals digitale perfectie (robotic accounting), werken in de cloud, regionale samenwerkingen, etc. U kunt de meest recente whitepapers hieronder downloaden en naar wens digitaal lezen of printen. U ontvangt de aangevraagde whitepaper(s) in .pdf formaat op het door u ingevulde e-mailadres. 

 

[Download whitepaper] SpotOnMedics Intelligence
In dit whitepaper over SpotOnMedics Intelligence bespreken we de tool, maar vooral ook de wereld van data eromheen. Waarom is big data belangrijk, juist nu? Hoe is zo’n tool voor data analyse anders dan een EPD? Wat is het verschil tussen het gebruik van een externe dataverzameling en zelf data verzamelen, en wat zijn de mogelijkheden tot het starten van of aansluiten bij een netwerk van praktijken? Bij het whitepaper hoort ook een interview met een praktijkhouder die actief bezig is met de data van haar praktijk, en een demonstratievideo. En we bespreken, uiteraard, hoe u nou een echte eerste stap kunt zetten naar data analyse.
Een preview:

 


[Download whitepaper] Digitale perfectie: van patiëntendossier tot boekhouding
Kwalitatief betere zorg, meer tevreden patiënten en optimale resultaten. Dit zijn slechts een aantal voordelen van de digitale all-in-one oplossing die SpotOnMedics biedt. Dankzij de integratie met SpotOnMedics Financieel (Yuki) heeft u bovendien altijd up-to-date inzicht, van declaraties en boekhouding tot aan jaarrapport en fiscale aangiftes. Samen bieden SpotOnMedics en Yuki uw praktijk hiermee ‘digitale perfectie’. Een preview: 

 


[Download whitepaper] eHealth commercieel inzetten in de praktijk
Na de consument begint nu ook de gezondheidszorg de mogelijkheden van de digitalisering te ontdekken. In deze whitepaper leggen we uit hoe u het maximale kunt halen uit digitale tools: hoe haalt u hier praktisch voordeel uit in uw praktijk, en wat is er mogelijk met eHealth?  Een preview: 

 


[Download whitepaper] 100% Cloud voor de fysiotherapiepraktijk
100% Cloud. Kostenbesparend, betrouwbaar en zonder server. 100% Cloud betekent altijd bij je data kunnen en volledig online werken. Hoe werkt het bij u in de praktijk? Maakt u nog gebruik van een vaste server en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van 100% Cloud? Lees dan deze gratis whitepaper.  Een preview: 

 


[Download whitepaper] Samenwerken in de regio leidt tot strategisch voordeel

Waar eerder praktijken elkaar als concurrentie beschouwden, zijn de tijden veranderd en staat u samen juist sterker. Het voordeel van samenwerken is dat u gezamenlijk gebruik kunt maken van de overeengekomen missie, visie, jaarplan en het overig beleid: hierdoor plukt u de vruchten van het gezamenlijke belang en de hieruit ontstane handboeken, protocollen en (hulp)middelen. 

Neem door samenwerken een sterkere positie in de regio in, zie uw praktijk groeien en tegelijkertijd de condities en werkafspraken voor uw zorgverlening verbeteren. Hoe? Door de data die u verzamelt slim in te zetten in een ketendatabase en hiermee draagkracht te creëren om in gesprek te gaan met stakeholders. Bundelt u ook de krachten in uw regio, of gaat u verder als individu? Lees er meer over in deze whitepaper. Een preview: 

 


[Download whitepaper] Met SpotOnMedics Financieel houdt u uw handen vrij voor uw praktijk (klantcase)
Fysiotherapiepraktijk Jongh & van Osta (Rijen, Noord-Brabant) werkt met het all-in-one platform van SpotOnMedics. Ook de administratieve processen worden door SpotOnMedics verzorgd, waaronder het beheer van de financiële administraties.

Bart van Osta: “Met het platform van SpotOnMedics hebben we altijd en overal de beschikking over adequate meetgegevens, financieel inzicht in de openstaande rekeningen en het elektronische patiëntendossier. De naadloze integratie tussen het FysioOne platform en SpotOnMedics Financieel heb ik bij geen enkel ander pakket ervaren en bespaart het management enorm veel tijd. Eén blik op je dashboard vertelt je hoe je er nu voor staat en via de smartphone app kun je 24/7 bij je bedrijfsdata.”

Robert Jongh: “Voorheen moest ik om de twee weken de bankafschriften van die hele periode nalopen en elke factuur en bon handmatig controleren en invoeren. Nu scan je ze in zodra ze binnen zijn en klaar. Ook je bankgegevens zijn direct verwerkt via de automatische bankkoppeling. Je hebt dus altijd een actueel overzicht van je betalingen en ziet in een oogopslag wat er ontbreekt. Super transparant.” 

Benieuwd naar wat SpotOnMedics Financieel u nog meer kan bieden? Lees verder in deze whitepaper. Een preview: