Benieuwd naar het waardecreatiemodel? Bel > 088 6600 800
Benieuwd naar het waardecreatiemodel? Bel > 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Kruisweg 819
Holland Office Center (gebouw 2)
2132 NG Hoofddorp

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Whitepapers

Whitepapers: Alles wat u wilt weten over het voeren van uw praktijk.

 

In onze whitepapers delen we graag onze kennis over het voeren van uw praktijk. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals digitale perfectie (robotic accounting), werken in de cloud, regionale samenwerkingen, etc. U kunt de meest recente whitepapers hieronder downloaden en naar wens digitaal lezen of printen. 

 

Download whitepaper: Digitale perfectie: van patiëntendossier tot boekhouding
SpotOnMedics levert software waarmee de zorgprofessional zijn volledige praktijk runt. Van afspraak tot patiëntendossier en van declaraties tot boekhouding. ‘All-in-one’ ontzorging noemen wij dat. Al vanaf de dag van oprichting verzorgt Yuki in dit traject de online boekhouding. Samen bieden SpotOnMedics en Yuki de klanten hiermee ‘digitale perfectie’. Een preview: 

 

Download whitepaper: 100% Cloud voor de fysiotherapiepraktijk
Werkt uw praktijk al 100% in de cloud? Ook met uw e-mail en documentopslag? Lees het interview met een Google specialist en ontdek of werken in de Cloud ook een oplossing voor uw fysiotherapiepraktijk zou kunnen zijn. Een preview: 

 

Download whitepaper: Samenwerken in de regio leidt tot strategisch voordeel
Dit document is bestemd voor alle praktijkhouders en therapeuten van Nederland die op zoek zijn naar nieuwe, moderne wegen naar succes. Vooral in een tijd van bezuinigingen en de steeds hogere eisen van de zorgverzekeraars worden fysiotherapiepraktijken gedwongen hierover na te denken en actie te ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken in de regio een open deur tot succes is. Praktijken zien elkaar steeds minder vaak als concurrent, maar juist als mogelijke partners. Bundelt u ook de krachten in uw regio, of gaat u verder als individu? Een preview: 

Download whitepaper: Wetenschappelijk onderzoek gebruikerservaring EPD
eHealth toepassingen brengen veel voordelen met zich mee. Het is echter niet duidelijk hoe gebruikers van eHealth (patiënten en therapeuten) de eHealthtoepassingen ervaren. Dit onderzoek gaat over de toepassing van eHealth binnen de fysiotherapie: hoe ervaren patiënten en fysiotherapeuten het gebruik van een online intakeformulier / EPD? Een preview: