Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Huiswerk oefeningen

Voor welke variant kiest uw praktijk?

SpotOnMedics is op een missie om alle fysiotherapiepraktijken te transformeren van traditioneel naar digitaal. Het integreren van huiswerkoefeningen binnen het platform is daar een onderdeel van. Als praktijk heeft u keuze uit diverse huiswerkoefenprogramma’s, om op te nemen in uw eigen online omgeving. Door deze koppelingen is het niet meer nodig om meerdere databases aan te houden met patiëntgegevens en huiswerkoefeningen. Alles is namelijk geïntegreerd in één systeem. Zo maken we het makkelijker en leuker.


Standaard in FysioOne: PDF’s uploaden

Naast de onderstaande koppelingen is het ook mogelijk om zelf PDF-bestanden te uploaden en in te delen in categorieën. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse oefeningen voor de lage rug uploaden.

 

Hoe werkt het?

Werken in één systeem

Doordat wij elke koppeling met een huiswerkprogramma zo optimaal mogelijk proberen te maken werkt u veelal in 1 systeem. Vanuit het FysioOne PatiëntDossier kunt u direct een oefenprogramma inzetten en versturen naar uw patiënt. Dit is voor u en uw therapeuten wel zo gemakkelijk.

Lage investering

U houdt zich bezig met uw vak, behandelen van uw patiënt voor een zo hoog als mogelijk behandelresultaat. Zo doen wij dat ook! SpotOnMedics is een open platform in de markt en koppelt waar mogelijk. SpotOnMedics draagt dan ook investering en zo hoeft u zelf geen technische trajecten in te gaan.

Kies, plug and play

In de afgelopen periode zijn er meerdere koppelingen met huiswerkprogramma’s gelanceerd. Op basis van het plug and play principe bent u snel ‘online’ en kunt u gebruik maken van het gemak van de geïntegreerde huiswerkoefeningen binnen FysioOne. Op naar de praktijk van de toekomst.

Mobiel beschikbaar

In veel gevallen hebben onze koppelingen een mobiel karakter. Zo verstuurd u uw patiënt een oefening en ontvangt uw patiënt deze per notificatie op zijn mobiele telefoon. Op deze manier speelt u in op de trends en ontwikkelingen en draagt uw praktijk bij aan het e-health principe.

De diverse koppelingen met huiswerkprogramma's

Voor welke variant kiest uw praktijk?

Physitrack

Physitrack is een gebruiksvriendelijke online oefenoplossing voor u als fysiotherapeut. Geïntegreerd in uw FysioOne omgeving. Het mede door Apple ontwikkelde platform biedt kwalitatieve thuisoefenprogramma’s aan via web en apps. Hiermee wordt het revalidatieproces verder geprofessionaliseerd en wordt de therapietrouw vergroot. U kunt onder andere bijna 3.000 HD-video’s gebruiken, in allerlei richtingen. Maar u kunt ook communiceren met de patiënt, voorlichting meesturen en binnenkort zelfs videobellen. Binnen uw FysioOne omgeving! Wist u dat SpotOnMedics de eerste in Nederland en de derde in de wereld is waarmee deze bijzonder rijke koppeling gerealiseerd is?

Lees meer

Wilt u met een andere leveranciers koppelen?

Werkt uw praktijk met een ander huiswerkoefenprogramma waarmee SpotOnMedics FysioOne op dit moment nog niet gekoppeld is? Dan kunt u ons dit laten weten. Op naar de praktijk van de toekomst!

Lees meer