Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Personeel

Online salaris- & personeelsadministratie gebaseerd op FysioOne

De personeelsadministratie op orde in één digitale omgeving? Dat kan met Personeel.

Wat betekent All-In-One platform voor u?

Gemak

Met Personeel voert u digitaal uw personeelsadministratie. Ook uw medewerkers hebben met de App toegang tot hun eigen online portaal. U kunt altijd en overal bij uw personeelsgegevens en wijzigingen worden direct doorgevoerd.

Inzicht

Met als basis FysioOne bent u altijd up-to-date en heeft u inzicht in de financiën van uw praktijk. Ook de verlofdagen, contracten en jaaropgaven staan klaar in het portaal. Zo heeft u overzicht en inzicht in één online omgeving.

Advies

Met dit All-In-One serviceplatform kunnen onze specialisten u dagelijks actueel advies geven. Door de koppeling van de systemen krijgt u een actueel praktijkdashboard waarmee onze adviseurs u graag verder helpen naar de toekomst.

Pers. administratie

Ondernemers met personeel zijn verplicht een loonadministratie en personeelsdossier bij te houden. Maar hoe werkt de salarisadministratie, wat heeft u nodig en waar moet u op letten bij het samenstellen van een personeelsdossier?

Online personeelsadministratie
Online personeelsadministratie
Online loonstroken
Actieve signalen om u te helpen

Basis

U registreert uw medewerkers in het online portaal. Met de persoonlijke inlog op de mobiele App kan eenieder bij zijn eigen gegevens en zijn loonstrook, verlof en verzuim registreren en raadplegen. Ook de arbeidsdocumenten zijn hier vindbaar.

Verloning

Naast de reguliere salarisruns verzorgen wij de verloning van omzetmedewerkers. Dit richt u samen met uw adviseur éénmalig in en dit wordt maandelijks verwerkt. Het vakantiegeld en overige toeslagen worden ook vastgelegd.

Verlofregistratie

De verlofregistratie wordt direct in het systeem aangevraagd. De leidinggevende keurt dit goed/af en dit wordt vervolgens verwerkt op de digitale verlofkaart. U kunt altijd en overal het actuele verlofsaldo raadplegen.

Verzuimregistratie

De ziektedagen staan direct in het overzicht. U kunt gebruik maken van ons serviceplatform, dat geeft u tijd en ruimte om de praktijk te managen en wij verzorgen de administratieve afhandeling en registratie. Ook bieden wij checklisten en verzuimprotocollen.

Managementoverzichten

Verzuimadministratie

U wilt graag up-to-date zijn met uw verzuimadministratie en fouten voorkomen. Met onze verzuimservice bent u af van de administratieve rompslomp. Naast het registreren monitoren wij dit voor u zodat u hierop beleid kunt maken.

Arbodienst

De Arbodienst helpt u met het begeleiden van het herstelproces bij zieke medewerkers. U moet zelf met de medewerker in gesprek maar wij nemen u de administratieve rompslomp uit handen zodat u uw praktijk kunt blijven managen. Uiteraard in overleg met u.

Personeelsdossier

In het personeelsdossier vindt u alle documenten van de medewerker, dit betreft het ID-bewijs, de arbeidsovereenkomst, modelovereenkomst, verlofaanvragen en ziekteverzuim. Ook de beoordelings- en functioneringsgesprekken kunt u hier opslaan.

Personeelsadvisering

Doordat wij uw praktijk goed kennen en uiteraard op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving met actuele ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en pensioen kunnen onze adviseurs u altijd van het beste advies voorzien.

Mobiele App voor uw medewerkers (Android / iOS)

Contracten

Of het nu gaat om een arbeidsovereenkomst of een ander contract, wij helpen u graag verder. Wij bieden voorbeeldcontracten en actuele kennis op het gebied van keten-aansprakelijkheid, proeftijd, concurrentiebeding en model-overeenkomsten(voorheen VAR-Verklaring).

Beloning

In uw praktijk kunt u kiezen voor verschillende beloningsvarianten. De varianten zijn: vast loon per periode, loon op basis van omzet per periode of op basis van uren. Vindt u het prettig om de voor- & nadelen van deze varianten te bespreken dan adviseren wij u graag.

Advies

Door de koppeling met alle systemen hebben wij inzicht in uw praktijk maar ook in vergelijkbare praktijken. Met deze kennis kunnen wij u van advies voorzien en uw praktijk verder helpen naar de toekomst.

SpotOnMedics FysioOne is een flexibel systeem met veel mogelijkheden. De medewerkers helpen geweldig om het specifiek in te richten naar de wensen van onze praktijk. SpotOnMedics is duidelijk, overzichtelijk en altijd toegankelijk!

Mario Faro
Fysiotherapie Elisabeth