Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Informatiebeveiliging

Hoe SpotOnMedics met uw gegevens om gaat

Als cloud-specialist en innovator begrijpt SpotOnMedics het belang van informatiebeveiliging als geen ander. Onze cloudservices zijn juist ontworpen om een betere beveiliging te bieden dan veel traditionele oplossingen op locatie. Beveiliging is voor ons prioriteit als het gaat om de bescherming van uw gevoelige (medische) data. Daarom ligt onze focus op beveiliging en is de bescherming van patiëntgegevens een van onze primaire ontwerpcriteria. Beveiliging vormt de basis van onze organisatiestructuur, trainingsprioriteiten en wervingsprocedures. Het bepaalt de vormgeving van onze gegevenscentra en de daarin aanwezige technologie. Sinds augustus 2017 zijn we bovendien NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. 

Neemt u al maatregelen?
Ook binnen uw fysiotherapiepraktijk is informatiebeveiliging een onderwerp dat aandacht verdient. Om u op weg te helpen hebben we hieronder een aantal hulpmiddelen verzameld. Bekijk bijvoorbeeld de masterclass terug van Wilco Hamoen (Technisch Directeur SpotOnMedics), of download het informatiebulletin waarin we u alles uitleggen over informatiebeveiliging en de maatregelen die wij al voor u genomen hebben. Heeft u vragen rondom dit onderwerp? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag. 

Wist u dit al?

Wij zijn sinds augustus 2017 NEN 7510 + ISO 27001 gecertificeerd.

Wij werken 100% in de cloud. Dat is veilig voor u én uw patiënten.

Wij werken volledig AVG compliance

Wij voeren regelmatig security releases uit, zodat het platform veilig is en blijft.

Meer info

over SpotOnMedics en informatiebeveiliging

Download het gratis informatiebulletin

Download het gratis bulletin over informatiebeveiliging en hoe wij uw patiëntgegevens beschermen. Tip: deel het bulletin binnen uw praktijk en netwerk. Hoe meer praktijken maatregelen nemen, hoe beter. Klik op de button hieronder om het .pdf bestand te downloaden. 

Lees meer

Certificaten NEN 7510 en ISO 27001

In september 2017 hebben wij onze NEN 7510 en ISO 27001 certificaten ontvangen. Hiermee bewijzen wij de veiligheid en betrouwbaarheid van ons platform. 

Video: Masterclass informatiebeveiliging

In deze video legt Wilco Hamoen, Technisch Directeur SpotOnMedics u alles uit over informatiebeveiliging. Bekijk de digitale masterclass.

Lees meer

Video: Instructies 2-laags authenticatie in FysioOne

Twee-laags authenticatie betekent dat er een extra beveiligingslaag is toegevoegd aan de inlogprocedure. Wij raden u aan om dit ook binnen uw eigen FysioOne omgeving te activeren. In deze video leggen we uit hoe dit precies werkt.

bekijk de video op YouTube