Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Welkom bij SpotOnMedics

Met het all-in-one platform van SpotOnMedics beheert de fysiotherapeut alle praktijkprocessen vanuit één online softwareomgeving. Het platform is op maat gemaakt, op basis van wensen en ervaringen uit het werkveld. 

 

SpotOnMedics FysioOne is de basis van het platform, met een snel fysio EPD en een innovatieve agenda- en kwaliteitsmodule. Via de integratie met SpotOnMedics Financieel verzorgen wij uw complete boekhouding, en met SpotOnMedics Personeel is uw personeelsadministratie altijd digitaal op orde. Onze data analyse tool, SpotOnMedics Intelligence (2020), geeft fysiotherapeuten en praktijkhouders op basis van data inzicht in de processen en resultaten in de praktijk. 

 

SpotOnMedics is op een missie om fysiotherapiepraktijken te transformeren van traditioneel naar digitaal werken. Iedere dag loggen meer dan 5.000 fysiotherapeuten in op ons online platform.

Ons verhaal

Oprichting SpotOnMedics 

In 2010 zagen oprichters Frans Rientjes en Wilco Hamoen, destijds beiden werkzaam in de accountancy en ICT, in de fysiotherapiemarkt grote behoefte aan een all-in-one platform dat veel tijd, energie en kosten bespaart. Steeds meer praktijken lieten van zich horen: we willen niet langer allerlei software aan elkaar knopen, managementoverzichten in Excel maken, inloggen op oude en onbetrouwbare servers, allerlei losse wachtwoorden onthouden, onnodig tijd verspillen en verschillende hoge rekeningen betalen. 

Vanuit die roep startten Frans en Wilco all-in-one platform SpotOnMedics. Een geïntegreerd systeem dat alle werkzaamheden in de fysiotherapiepraktijk ondersteunt, nieuw ontworpen vanaf de basis om therapeuten efficiënt te laten werken, waardoor ze meer zorg kunnen geven aan de patiënt. Eén wachtwoord om te onthouden, één platform om mee te leren en te werken, volledig online en uitermate veilig. Ontwikkeld voor én door fysiotherapeuten.

SpotOnMedics startte dus vanuit de bedrijfstak; vanuit accountancy, kwaliteitsmanagement en bedrijfsvoering. Deze outside-in benadering bracht een innovatieve blik en frisse ideeën, waarin de doorlopende feedback van zorgprofessionals uit verschillende fysiotherapiepraktijken van groot belang was. In deze aanpak – het samen denken en werken aan de juiste tools voor de toekomst – gelooft SpotOnMedics nog steeds.

 

Altijd in beweging 

De zorgsector is constant in beweging. SpotOnMedics wil fysiotherapiepraktijken meenemen in deze beweging en hen ondersteunen in de nieuwe uitdagingen die zich nu en straks voordoen. Een voorbeeld hiervan is onze continue ontwikkeling van de data tool SpotOnMedics Intelligence, waarmee praktijken en netwerken doorlopend zicht krijgen op de processen en resultaten binnen de praktijk. In de zorg ligt een groeiende focus op value-based healthcare, daarom geven wij praktijken de kans om vanuit inzicht in data proactief nieuwe strategieën te ontwikkelen en te innoveren. 

SpotOnMedics is daarmee meer dan een softwarebedrijf: we willen in alle praktijkprocessen ondersteuning bieden, om de praktijk doorlopend mee te nemen naar de toekomst. Met ambitieuze, passie- en talentvolle professionals werken we aan die missie. Maak kennis met de praktijkadviseurs en het managementteam van SpotOnMedics.

LEES MEER

Het drie lagen model van SpotOnMedics

Rij 1: Praktijksoftware
FysioOne PatiëntDossier, FysioOne Kwaliteit, FysioOne Agenda en 100% Cloud. Vanuit een Jaarplan en PDCA cyclus gestroomlijnd werken met de agenda en het declaratieproces. Verslaglegging in het slimme en snelste EPD, volledig online in de cloud.

 

Rij 2: Diensten
SpotOnMedics Financieel, SpotOnMedics Personeel en declaratieverwerking. Verstuur uw declaraties uit FysioOne automatisch naar ons online boekhoudplatform, en verwerk moeiteloos uw personeelsadministratie, kwartaal- en jaarrapport en belastingaangifte. 

 

Rij 3: Data, advies en Academy
SpotOnMedics Intelligence, evenementen, masterclasses en webinars en adviesgesprekken met onze praktijkadviseurs. Voor vragen is de SpotOnMedics Academy 24/7 beschikbaar. 

 

In ons hoofdmenu vindt u onder de kopjes ‘diensten’ en ‘software’ meer informatie.

Events, masterclasses en webinars

In de afgelopen acht jaar is SpotOnMedics drie keer verhuisd door sterke toenemende groei. Bij de laatste verhuizing is er plaats gemaakt voor een Event Center waar fysiotherapeuten, praktijkhouders, secretaresses, marketeers, praktijkadviseurs, financieel specialisten, IT’ers, innovators en toekomstdenkers samenkomen om te praten over de ontwikkelingen in het vak. Daardoor wordt het Event Center een echte FysioHub: een plek voor ontmoeting en co-creatie. Want innovatie gebeurt niet in een laboratorium of een computer, het gebeurt in gesprek met elkaar. Lees hier het artikel dat in 2019 werd gepubliceerd over de opening van ons huidige kantoor.

 

Naast dat we zelf live events organiseren en partner zijn van diverse beurzen en fysiotherapie evenementen, ontwikkelen we ook doorlopend webinar. Bezoek de SpotOnMedics Academy om de webinarkalender te bekijken. 

SpotOnMedics in getallen...