Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Waarom is de prijs van SpotOnMedics zo aantrekkelijk?

Omdat de FysioOne programmatuur op basis van het SaaS (Software as a Service) model is ontwikkeld, kan SpotOnMedics dit tegen een lagere kostprijs aan praktijken leveren. In onze prijzen zijn alle IT-diensten geïntegreerd, zoals beheer, backup en nieuwe versies. Door diverse producten en diensten aan elkaar te koppelen hoeft de praktijk steeds minder gegevens opnieuw in te tikken. Dit voordeel komt bij de klant.

Als praktijk plukt u de software uit de cloud en u betaalt alleen een jaarlijkse licentie voor wat uw praktijk gebruikt. Uw praktijk hoeft dus niet zelf te investeren in hardware zoals een dure server of andere online producten of bijvoorbeeld een online portaal voor uw patiënten. Dat heeft SpotOnMedics al gedaan. Groeit uw praktijk of heeft u een specialisatiekaart nodig? Met één druk op de knop wordt die voor uw praktijk geactiveerd.

De enige investering die u moet doen is in uw eigen praktijk en opleiding van uw therapeuten. Waar gaat de praktijk naar toe en wat zijn de toekomstplannen? Worden huisbezoeken straks met een iPad/tablet gedaan? Zodat uw patiëntdossiers direct zijn bijgewerkt. Als u direct deze stappen maakt moet uw praktijk wel beschikken over een tablet met een 4G datakaart.

Terug naar overzicht