Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Manon Bos

Praktijkadviseur (Noord, Oost)

Manon is sinds december 2019 actief als praktijkadviseur bij SpotOnMedics in de regio’s Noord-Nederland en Oost-Nederland.

 

“In 2011 heb ik de opleiding Sport, Gezondheid en Management afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Vervolgens ben ik als beweeg- en leefstijladviseur aan de slag gegaan bij een fysiotherapiepraktijk in Noord-Groningen. Binnen deze praktijk heb ik vele taken vervuld: zo heb ik bijvoorbeeld trainingen gegeven aan patiënten naast de fysiotherapie, en had ik trainingsgroepen waarbij ik mensen hielp om fitter te worden, sterker te worden en af te vallen. Ook heb ik  receptiewerkzaamheden gedaan en deed ik de declaraties voor de praktijk. De laatste twee jaar  ben ik kwaliteitsmedewerker geweest waar ik mij bezighield met het voorbereiden van de HKZ en de plus audit.  

In 2015 ging de praktijk gebruik maken van SpotOnMedics. Hier werd ik vervolgens ook key user van, waardoor ik alle kanten van het programma goed leerde kennen. 

Na 7 jaar ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ik veel nieuwe contacten kon leggen en op pad zou kunnen: ik rolde in een salesfunctie bij Young Capital. Uiteindelijk begon ik de fysiotherapie steeds meer te missen en besloot ik om te kijken hoe het bij SpotOnMedics ging: het feit dat het een jonge, groeiende organisatie is met veel kansen, trok mij aan. Niet veel later begon ik in mijn huidige functie als praktijkadviseur. 

 

Voor mij is het belangrijkste dat een praktijk weet dat zij bij mij terecht kunnen, dat ik afspraken nakom en vooral dat we blijven communiceren: betrouwbaarheid en vertrouwen staan bij mij op 1. Dit vertrouwen wil ik zo opbouwen dat de praktijk mij ook durft mee te nemen in andere onderdelen van de praktijkvoering waarin ik kan adviseren, en dus niet alleen degene ben die langskomt. In mijn rol wil ik meer zijn dan alleen leverancier, en dus denk ik graag mee als business consultant, praktijk-breed.”

 

TERUG NAAR TEAM