Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur > 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Wat zijn de voordelen van het gebruik van FysioOne Agenda en het Patientdossier?

Een praktische overzicht, gemak en tijdsbesparing.

Eindelijk een agenda met flexibiliteit en instellingsmogelijkheden per therapeut. Daarnaast is het gekoppeld met het patiëntdossier. Smart, snel, uniform, voldoet aan de eisen van KNGF, Claudicationet, Zorgverzekeraars en helpt actief bij Plus- en Effectiviteitsaudits.

Efficiënte agendavoering:

De agenda heeft naast de dag en weekweergave ook een groepenweergave voor bijvoorbeeld COPD, fitness en andere behandelgroepen. Bij de afspraakdetails worden verbruikte materialen vastgelegd om deze aan de patiënt te factureren.

Bij patiëntafspraken kunt u behandelkamers en -apparaten reserveren waardoor u altijd zicht heeft in beschikbaarheid en bezettingsgraad. Patiënten kunnen bij een afspraak automatisch een afspraakbevestiging en evt. afspraakherinnering per e-mail ontvangen. Patiënten kunnen zelfstandig inloggen op zijn/haar patiëntenportaal voor extra informatie en het thuis invullen van vragenlijsten, klinimetrie en bekijken van huiswerkoefeningen.

Naast patiënt afspraken worden ook managementtaken, to-do items en notities in de agenda vastgelegd.

 

Een Smart EPD = Sneller:

Een intelligent EPD helpt de praktijk en therapeut op allerlei gebieden, maar spaart bovenal TIJD. Patiënten kunnen zelf thuis, een intake invullen. Op de praktijk wordt de intake door therapeut gecontroleerd en indien nodig aangevuld. Hierna wordt automatisch de intake “vertaald” in leesbare auditproof teksten en in het dossier opgenomen.

Automatische voorstellen voor; hulpvraag, verwachting/hoofddoel en subdoelen. Semi automatische tussentijdse-/eindevaluaties en rapportages. Irreversibele patiëntinformatie wordt in een volgend traject/serie automatisch voor u ingevuld.

FysioOne klanten geven aan dat ze een kortere afspraakduur gebruiken, waardoor verslaglegging sneller verloopt!

Terug naar overzicht