top2-oranjevoor
STATISTIEKEN MIJLPALEN
1

Nieuwe kerstboom

Ook bij ons op kantoor wordt de decembermaand natuurlijk gevierd.

3

Nieuwe specialisatiekaarten vrijgegeven

In 2017 heeft ons productteam nieuwe, unieke specialisatiekaarten gelanceerd voor bekkenfysiotherapie, oedeemfysiotherapie en geriatrie. Deze zijn ontwikkeld i.s.m. specialisten uit het werkveld.

4

FysioOne product releases

Tijdens een release wordt de software geüpdatet. Nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en/of bestaande functionaliteiten worden verbeterd.

Bekijk de release notes
6

Interne Top-Down // Buttom up sessies

Tijdens deze sessies presenteren de directie, het management en de diverse afdelingen de laatste ontwikkelingen aan elkaar. Een goede manier om elkaar op de hoogte te houden.

8,8

Gemiddelde cijfer uit CQ-index

De Consumer Quality Index geeft aan hoe de patiënt de zorgkwaliteit beoordeelt. Dit is het gemiddelde cijfer van alle praktijken in het jaar 2017.

9

Gebruikersoverleggen georganiseerd

We streven naar grote betrokkenheid van de praktijken bij de doorontwikkeling van de software. Tijdens een gebruikersoverleg worden o.a. de wensen en nieuwe innovaties geïnventariseerd.

10

Nieuwe professionals in dienst getreden

SpotOnMedics groeit. Daarom zijn we continu op zoek naar professionals die ons team willen komen versterken. We hebben altijd ruimte voor talent.

Bekijk onze vacatures
10

Nieuwe serversystemen geactiveerd

In het afgelopen jaar zijn er nieuwe serversystemen geactiveerd om de performance van het platform continu te blijven optimaliseren.

15

Wensen in vervulling laten gaan

Praktijken die met FysioOne werken kunnen wensen indienen voor de software, via Wensen.SpotOnMedics.nl. In 2017 zijn er 15 wensen in vervulling gegaan. Dank voor alle input.

Bekijk de wensenlijst
17

Webinars gehouden

Regelmatig organiseren we webinars voor gebruikers van ons platform. Deze webinars gaan altijd over actuele onderwerpen, zoals de laatste release, informatiebeveiliging of werken in de cloud.

24

Presentatie-uren op diverse podia

We waren op veel events in de branche aanwezig als exposant of gastspreker, om de therapeuten te informeren over wie we zijn, wat we doen en hoe “de reis naar de toekomst” eruit ziet.

38

Nieuwe handleidingen

Met het redesign van de software zijn er ook nieuwe handleidingen ontwikkeld. Zo kunt u 24/7 aan de slag met de software.

40

Nieuwe klinimetrie items toegevoegd

In het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe klinimetrie items toegevoegd. Zo kunt u de juiste metingen en vragenlijsten afnemen bij uw patiënten/cliënten.

41

Nieuwsberichten geplaatst

De branche is continu in ontwikkeling, evenals onze producten en diensten. We hebben onze relaties dus veel te vertellen. De highlights verwerken we regelmatig in een nieuwsbericht op onze website.

42

Behandelprofielen beschikbaar gesteld

De term behandelprofiel kent u wellicht al. In de release van april 2017 heeft SpotOnMedics een basisset van veel behandelprofielen beschikbaar gesteld. Zo hoeft u niet alles zelf te bedenken.

48

Pizza's besteld tijdens overwerken

Work hard. Play hard. Eat pizza.

50

Kilometer afgelegd tijdens de mudmasters

Een aantal collega’s heeft samen hard getraind voor de Mudmasters en hebben het parcours vervolgens met succes afgelegd. Thumbs up!

110

Kilo koffiebonen verbruikt

“Coffee is always a good idea.”

125

Veelgestelde vragen beschikbaar gesteld

Om de gebruikers zo goed en snel mogelijk te helpen, inventariseren we regelmatig de meest gestelde vragen. De antwoorden staan op de online Academy, zodat de gebruikers snel weer verder kunnen.

240

Uren van het trainen van elke nieuwe medewerker

Als je bij SpotOnMedics komt werken staat er een gedegen inwerktraject voor je klaar. Zo kun je goed aan de slag als nieuwe professional.

305

GB aan medische documenten geconverteerd (dataportabiliteit)

In het afgelopen jaar hebben onze converteurs niet stil gezeten. Er zijn veel verschillende conversies uitgevoerd voor nieuwe relaties. We hebben wederom onze skills op dit vlak kunnen verbeteren.

361

Whitepapers downloads vanaf website

We publiceren regelmatig nieuwe whitepapers om onze kennis te delen en om bestaande en nieuwe gebruikers te inspireren. Momenteel werken we weer aan een nieuwe serie voor 2018.

Bekijk alle whitepapers
362

Aantal declaratie begeleidingen

Als nieuwe SpotOnMedics praktijk wordt u door één van onze declaratiespecialisten begeleid voor en tijdens de declaratierun. Hij / zij helpt u ook op weg met het verwerken van de retourinformatie.

438

Notitieblokken volgeschreven

Het SpotOnMedics team werkt in de cloud, maar sommige aantekeningen maak je toch gewoon het liefst op ‘ouderwets’ papier?

450

Nieuwe patienten met inlog per dag

Dit is het aantal patiënten per dag dat een log-in ontvangt voor het FysioOne patiëntenportaal. Daar kan de patiënt bijvoorbeeld de intake vragenlijst invullen.

500

Nieuwe therapeuten op het platform per januari '18

Op 2 januari verwelkomen we meer dan 500 nieuwe gebruikers op het platform. De implementatie consultants en praktijkadviseurs zullen hen hierin begeleiden. We wensen alle therapeuten veel werkplezier!

545

Uren van bedrijfseconomisch / fiscaal-advies aan praktijkhouders

Onze financiële specialisten geven ook bedrijfsadvies en fiscaal advies. Heeft u hier ook behoefte aan? Laat het ons gerust weten.

904

Aantal punten taart gegeten

Wie jarig is, trakteert… ook bij SpotOnMedics.

920

Uren training gegeven op locatie

Behalve nieuwe gebruikers geven we ook regelmatig trainingen aan bestaande relaties. Hoe werk je optimaal met SpotOnMedics FysioOne, Financieel en Personeel?

1.300

Fysiotherapeuten gebruiken de mobiele agenda dagelijks

De mobiele FysioOne agenda is bijvoorbeeld ideaal voor therapeuten die regelmatig aan huis-bezoeken doen. Vul de SOEP in, wijzig een afspraak of upload belangrijke documenten.

Ik wil ook mobiel werken
1.637

Pennen weggegeven op events

Met alle events van het afgelopen (na)jaar zijn er veel pennen uitgedeeld. Tijd om een nieuwe set te bestellen…

2.500

flesjes holy SpotOnMedics water uitgedeeld

De flesjes water worden uitgedeeld op evenementen, tijdens gebruikersbijeenkomsten en na de trainingen bij op ons kantoor.

4.853

Uren besteed aan het NEN7510 / ISO27001 traject

Eén van de mijlpalen in 2017 waar we erg trots op zijn. We zijn één van de weinige leverancier in de branche die NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd zijn.

5.348

Verbeteritems aangemaakt in FysioOne Kwaliteit

Het aanmaken van een verbeteritem is een goede actie en houdt de praktijk scherp. Samen met het team werken aan het succes van de praktijk.

9.855

Tickets afgesloten door ons support team

Gebruikers die vragen of opmerkingen hebben over de werking van het platform kunnen een support ticket aanmaken. Deze tickets worden opgepakt door de support professionals.

14.143

Liter benzine voor de auto's van de praktijkadviseurs

De SpotOnMedics praktijkadviseurs rijden dagelijks door het hele land om fysiotherapiepraktijken te bezoeken en te adviseren.

14.700

Loonstroken voor fysiotherapeuten in Nederland

In het afgelopen jaar zijn er veel loonstroken gedraaid voor onze relaties. Zullen we volgend jaar over de 20.000 heen gaan?

48.383

Belminuten van praktijkadviseurs met relaties

Onze adviseurs hebben aardig wat afgebeld afgelopen jaar. Meer dan 800 uur!

117.237

Patienten die kunnen inloggen

Deze patiënten kunnen inloggen op het SpotOnMedics patiëntenportaal om een een intake vragenlijst in te vullen of andere klinimetrie.

139.726

De FysioOne agenda opgeroepen per dag

205.067

Kilometers gereisd voor klantbezoeken, trainingen, adviesgesprekken...

In welke regio uw praktijk ook gevestigd is, wij zijn altijd dichtbij.

367.924

Aangemaakte nieuwe dossiers

In het jaar 2017 zijn er veel nieuwe dossiers aangemaakt door alle therapeuten.

388.299

E-mails verstuurd vanuit FysioOne in november

In de maand november zijn er bijna 400.00 e-mails naar patiënten verstuurd. Denk hierbij aan afspraakbevestigingen, of particuliere nota’s die per e-mail worden verstuurd.

408.360

Aantal documenten in SpotOnMedics Financieel aangeleverd

De verkoop vanuit FysioOne gaat volledig automatisch en met 100% herkenning. Dan blijft de inkoop over… Inkoopnota’s worden door alle praktijken aangeleverd om de boekhouding compleet te maken.

724.288

Verwerkt aantal transacties in SpotOnMedics Financieel

Dat zijn bijna 2.000 transacties per dag. Onze backoffice teamleden werken er hard aan om elke dag weer helemaal bij te zijn. Dan heeft u altijd het juiste inzicht.

1.575.892

Log-ins in FysioOne

In het afgelopen jaar hebben alle praktijken meer dan 1,5 miljoen keer ingelogd in de FysioOne omgeving.

2.286.686

Patiënten ingeschreven door de praktijken

Op dit moment staan er meer dan 2 miljoen personen in de praktijk databases van SpotOnMedics FysioOne.

3.154.974

Centrale banktransacties in SpotOnMedics Financieel

3.171.145

Dagjournalen ingevuld in FysioOne

Het invullen van de SOEP is natuurlijk een primaire taak van alle therapeuten.

51.311.676

De FysioOne agendafunctie opgeroepen

En dan tot slot: meer dan 50 miljoen keer is de agendafunctie opgeroepen in 2017. Wat een getal!

Bottom_front_copyright