Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Sandor Brouwer

Algemeen directeur

Sandor Brouwer is algemeen directeur bij SpotOnMedics. 

Sandor heeft gedurende zijn carrière diverse ervaringen opgedaan waardoor hij op breed vlak waarde kan toevoegen. Met een diploma Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit is hij in 1997 aan de slag gegaan als management consultant bij KPMG: hier heeft hij grote en middelgrote bedrijven geholpen met een scala aan onderwerpen zoals groeistrategieën, investeringsbeslissingen en nieuwe organisatievormen. 

In 2004 is Sandor vervolgens begonnen bij ABN AMRO, waarbij de eerste drie jaar in het teken stonden van de deelname van de bank aan de Volvo Ocean Race, van de business case om mee te doen tot de organisatie en afronding. 

Vanuit ABN AMRO is Sandor zich gaan verdiepen in financiën en financieringen om verder te groeien op zakelijk vlak. Na 4 jaar als bankier in de grootzakelijke markt is hij in 2011 als directeur New Business bij Novamedia aan de slag gegaan en hield hij zich onder andere bezig met het vinden van nieuwe buitenlandse markten voor de Postcodeloterij. Vervolgens heeft hij, na een aantal overnames in de boeken- en uitgeefbranche, als managing director deze tak begeleid in de overstap van de offline wereld naar de online wereld. 

 

In 2017 is Sandor voor zichzelf begonnen waarbij hij bedrijven helpt naar de volgende levensfase. Anderhalf jaar geleden raakte hij in contact met VvAA en na verschillende opdrachten voor de hoofddirectie van VvAA is hij in 2020 gestart als algemeen directeur van SpotOnMedics. Sinds eind februari 2020 is VvAA meerderheidsaandeelhouder van SpotOnMedics.

Als algemeen directeur houdt Sandor zich hoofdzakelijk bezig met het begeleiden van de organisatie naar de volgende levensfase: dit betekent o.a. faciliteren dat iedereen kan uitblinken waar hij/zij goed in is, interne processen versterken en verder digitaliseren en schaalbaarheid uitbreiden. Een andere hoofdtaak is het beter samenbrengen van de werelden van SpotOnMedics en VvAA om elkaars krachten te versterken. 

TERUG NAAR TEAM