Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Sadé Visscher

Inside Sales professional

Sadé Visscher is sinds 2020 bij SpotOnMedics werkzaam als Inside Sales Professional. 

De loopbaan van Sadé staat al sinds haar eerste bijbaan in het teken van verkoop en persoonlijk klantcontact. Zo verdiende ze haar eerste salaris op de lokale markt en heeft ze een periode als receptioniste gewerkt. In deze functies ontdekte ze wat ze in de toekomst zou willen: meer de diepte in en de klant nog gerichter adviseren en ondersteunen. 

Sadé rondde haar administratieve opleiding af en ging aan de slag als medewerker commercieel binnendienst bij grote organisaties. In deze rol kon ze haar eigen klantgroep daadwerkelijk ondersteunen met haar kennis en expertise. Sadé hecht veel waarde aan persoonlijk klantcontact en heeft een oplossingsgerichte instelling. “Ik zoek graag samen met de klant naar een oplossing waarmee hij of zij zich écht geholpen voelt. Dat geeft mij veel voldoening.”

Na jarenlange ervaring solliciteerde Sadé bij SpotOnMedics. De zorgsector en paramedische branche waren volledig nieuw voor haar, maar al snel vond ze haar weg en leerde ze de producten, diensten en klanten goed kennen. Sadé vindt het belangrijk dat de praktijken weten dat ze haar altijd kunnen benaderen met hulpvragen, opmerkingen of andere zaken. “Bij SpotOnMedics heeft elke praktijk een vaste praktijkadviseur. Maar u kunt zich wellicht voorstellen dat zij regelmatig afspraken hebben, of telefonisch in gesprek zijn. Op dat moment kan de praktijk altijd bij mij terecht. Waar nodig speel ik een vraag of verzoek intern door, zodat de klant zo snel en goed mogelijk geholpen wordt. Schroom dus niet om mij een e-mail te sturen via sales@SpotOnMedics.nl of te bellen op 088- 6600 800 (keuze 5). Ik sta u graag te woord.”

TERUG NAAR TEAM