Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Robert Leedekerken

Praktijkadviseur (Noord)

Robert Leedekerken is binnen SpotOnMedics actief als praktijkadviseur (Noord-Holland) sinds juni 2018.

Robert heeft de opleiding fysiotherapie gevolgd en is hier ook zijn carrière mee begonnen. Hij is gestart in een eerstelijnspraktijk maar al vrij snel is hij gaan werken in de bedrijfsfysiotherapie. Binnen dit bedrijf heeft Robert verschillende rollen gehad. Zo is hij fysiotherapeut geweest, maar ook is hij nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en implementatie van een eHealth platform.

Robert merkte al vrij snel dat hij niet alleen in de praktijk wilde staan als adviseur, maar hiernaast ook graag bezig wilde zijn met de verbetering in kwaliteit en het klaarstomen van praktijken voor de toekomst. Door zijn ervaring met het eHealth platform, was hij al eerder in aanraking gekomen met SpotOnMedics. Hij hoorde positieve verhalen van de gebruikers en raakte hierdoor geïnteresseerd.

Bij SpotOnMedics heeft Robert de mogelijkheid om zijn kennis op het gebied van fysiotherapie goed toe te passen, maar ook de combinatie te maken met de verbetering in kwaliteit en natuurlijk het klaarstomen van de praktijk voor de toekomst.

Kortom: heeft u behoefte aan een adviseur die veel kennis over fysiotherapie heeft en u mee wilt nemen op reis? Robert Leedekerken deelt graag zijn ervaringen en kennis met uw praktijk. Robert levelt met uw praktijk en gaat samen met u op reis.

TERUG NAAR TEAM