Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Pauline van Egmond

Manager Finance & Control

Pauline van Egmond is sinds 2018 bij SpotOnMedics werkzaam als Manager Finance & Control. 

Pauline heeft na haar opleiding Diëtetiek haar diploma Praktijk Diploma Boekhouden behaald. Na een aantal jaar ervaring in verschillende financiële en administratieve functies is zij in 2003 bij Basic-Fit gaan werken. Hier heeft zij 15 jaar gewerkt en de groei van het bedrijf meegemaakt. Binnen Basic-Fit was Pauline 10 jaar werkzaam op verschillende financiële functies en de laatste 5 jaar in de rol van cashmanager voor 5 landen.

 

In 2018 heeft zij de overstap gemaakt naar SpotOnMedics. Door de groei was er behoefte aan uitbreiding van de interne financiële administratie. Zij heeft deze mede opgezet en is na een jaar toegevoegd aan het Management Team. 

De functie als Manager Finance & Control is divers, waarbij de interne processen en het klantcontact van essentieel belang zijn. Met de door haar opgedane kennis en ervaring denkt zij mee en geeft advies in het verbeteren van de processen. Het is een team effort: samen tot iets nieuws komen en constant kijken naar manieren om te verbeteren. Door het meer inzichtelijk maken wordt er bewustwording gecreëerd waarop vervolgens betere beslissingen genomen kunnen worden.

“SpotOnMedics is een bedrijf met een grote interne drive. De sfeer van het samen willen doen en de vooruitstrevendheid past bij mij en probeer ik ook mee te nemen naar de werkvloer”.

Naast het delen van haar eigen kennis, leert Pauline ook graag van haar collega’s. Binnen haar functie als manager Finance & Control heeft zij contact met alle afdelingen en kent het bedrijf door en door. 

TERUG NAAR TEAM