Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Niels Rientjes

Klant Succes Manager

Niels Rientjes is actief bij SpotOnMedics als Klant Succes Manager.

Niels heeft in de periode 2009 –  2013 TIO (hogere hotel en eventmanagement) opleiding afgerond. Dit heeft hij gecombineerd met zijn internship bij Finley ‘Het Witte Huis’ in Loosdrecht komt Niels terecht in de wereld van bijzondere en luxe evenementen.

Tijdens zijn studie start Niels zijn eigen bedrijf Frizzee (2011). Dit is een online marketingbureau met een frisse blik op online marketing en communicatie. Frizzee helpt bedrijven bij het realiseren van doeltreffende online marketing en communicatie. In de jaren 2013 – 2015 helpt Frizzee diverse zorgprofessionals bij het vertalen van hun ambities naar concrete doelstellingen en marketing tools. In deze periode heeft Niels werkzaamheden verricht voor internationale health resorts waaronder het Acinipo Resort in Malaga en maakte hij de link naar SpotOnMedics.

In de afgelopen jaren is Niels ook als implementatie consultant actief geweest bij SpotOnMedics en nam hij de praktijken mee op reis naar de online wereld. Als Klant Succes Manager is het Niels zijn taak ervoor te zorgen dat alle nieuwe praktijken succesvol kunnen overstappen naar SpotOnMedics

Kortom: wilt u succesvol overstappen of heeft u behoefte aan marketing tips voor uw praktijk neem dan contact op met Niels Rientjes en hij neemt u graag mee op reis naar de praktijk van de toekomst.

TERUG NAAR TEAM