Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Lindsey Tol

Support Manager

Lindsey Tol is actief bij SpotOnMedics als Support Manager.

Lindsey heeft in de periode van 2007 – 2011 de opleiding Management, Economie en Recht (MER) afgerond. Zij heeft uitgebreide ervaring in het adviseren van organisaties met kwaliteitsmanagement. Lindsey heeft diverse functies bekleedt als KAM / marketing medewerkster. Hierbij was zij verantwoordelijk voor het behalen van het ISO en VCA* certificaat voor deze organisatie en deed daarnaast een aantal marketing en ICT werkzaamheden. Vanuit haar rol als KAM medewerkster is Lindsey in 2013 gestart als Quality Consultant. Hierbij heeft zij diverse organisaties geadviseerd en geholpen bij het verkrijgen en beheren van certificeringen.

Vanaf 2014 is Lindsey gestart met het opzetten van de support afdeling binnen SpotOnMedics. In de loop van de tijd heeft zij zich verder ontwikkeld tot support manager en ondersteunt en begeleidt zij haar support medewerkers. Samen met hen werkt zij aan de klanttevredenheid van de praktijken.

Daarnaast heeft Lindsey een echt topsport verleden. Zij is op jonge leeftijd meervoudig Nederlands kampioen Ritmische Gymnastiek geweest en heeft zij deelgenomen aan de Europese kampioenschappen in Genéve. Tijdens haar sportverleden is zij bijgestaan door meerdere fysiotherapeuten, waardoor zij zich goed in de wensen van de therapeut kan verplaatsen.

Kortom: heeft u een hulpvraag over de FysioOne software dan bent u bij Lindsey en haar team aan het goede adres!

TERUG NAAR TEAM