Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Lindsey Tol

Kwaliteit- en kennismanager

Lindsey Tol is actief bij SpotOnMedics als Kwaliteit- en Kennismanager. 

Lindsey heeft in de periode van 2007 – 2011 de opleiding Management, Economie en Recht (MER) afgerond. Zij heeft uitgebreide ervaring in het adviseren van organisaties met kwaliteitsmanagement. Lindsey heeft diverse functies bekleedt als KAM / marketing medewerkster. Hierbij was zij verantwoordelijk voor het behalen van het ISO en VCA* certificaat voor deze organisatie en deed daarnaast een aantal marketing en ICT werkzaamheden. Vanuit haar rol als KAM medewerkster is Lindsey in 2013 gestart als Quality Consultant. Hierbij heeft zij diverse organisaties geadviseerd en geholpen bij het verkrijgen en beheren van certificeringen.

In 2014 heeft Lindsey de support afdeling (het klant contact center) binnen SpotOnMedics opgezet en heeft zij zich doorontwikkeld tot klant contact manager. Samen met haar team werkte zij aan de klanttevredenheid bij de praktijken.

Daarnaast heeft Lindsey een echt topsport verleden. Zij is op jonge leeftijd meervoudig Nederlands kampioen Ritmische Gymnastiek geweest en heeft zij deelgenomen aan de Europese kampioenschappen in Genéve. Tijdens haar sportverleden is zij bijgestaan door meerdere fysiotherapeuten, waardoor zij zich goed in de wensen van de therapeut kan verplaatsen.

Sinds 2019 draagt Lindsey diverse kwaliteit- en kennisprojecten binnen de organisatie. Denk hierbij aan kennisdeling binnen het eigen team, maar ook aan grote projecten zoals de hercertificering NEN/ISO.

TERUG NAAR TEAM