Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800
Interesse? Plan een gesprek in met een adviseur -> 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp 

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Daphne Faiman

Praktijkadviseur (Amsterdam e.o.)

Daphne Faiman is praktijkadviseur bij SpotOnmedics in de regio Amsterdam en omstreken. Daphne stelt zich hieronder graag aan u voor.

“In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en direct aan het werk gegaan in de particuliere praktijk. De afgelopen 10 jaar ben ik als fysiotherapeut actief geweest, waarbij de laatste 5 jaar de focus lag op arbeids- en bedrijfsfysiotherapie. Daarnaast ben ik als kwaliteitsmanager betrokken geweest bij het opzetten van HKZ binnen de praktijk waar ik werkzaam was en heb ik doorlopend begeleiding geboden bij alle audits die de praktijk heeft doorlopen: beheers, plus, effectiviteitstraject. Door al deze trajecten werd mijn interesse gewekt in alle veranderingen binnen de beroepsgroep. Mede daarom heb ik de afgelopen jaren ook gewerkt als auditor en als peer-review coach. Door dit werk kwam ik bij veel verschillende praktijken.  Mijn behoefte om praktijken klaar te stomen voor alle veranderingen werd steeds groter. Een overstap naar een nieuwe ‘rol’ als adviseur was voor mij dan ook een logische.

Als geboren en getogen Amsterdamse ken ik de vraagstukken waar de zogenaamd ‘stedelijke praktijken’ mee te maken krijgen. Deze kennis en persoonlijke ervaring neem ik, samen met mijn ervaring als kwaliteitsmanager, auditor en coach, graag mee in de adviesgesprekken.”

Daphne komt graag langs op uw praktijk voor een persoonlijke kennismaking. 

TERUG NAAR TEAM