Schrijf u in voor de online demonstratie over SpotOnMedics datum 15/4/2020 - 14:00 uur

ACHTERNAAM

TELEFOONNUMMER

FUNCTIE

Online demonstratie over SpotOnMedics

Naar aanleiding van de gesprekken tussen FysunieQ en SpotOnMedics in de afgelopen periode is er voorgesteld een online meeting te organiseren om praktijken uit het FysunieQ netwerk kennis te laten maken met het online all-in-one platform van SpotOnMedics. Deze sessie wordt op woensdag 15 april om 14:00 uur gehouden. Het programma duurt maximaal 2 uur. Middels deze pagina nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de sessie.

Schrijf u in middels het formulier boven of onderaan de pagina en wij schrijven u in voor de online sessie. Elke deelnemer dient zich apart aan te melden middels het bovenstaand formulier. U ontvangt van SpotOnMedics een link op het door u opgegeven e-mailadres. Met deze link kunt u inloggen op de online omgeving om deel te nemen aan de sessie.

Wij kijken uit naar uw komst!

FysunieQ – Ewald Overbeek – Bestuurslid
SpotOnMedics – Debby Dekkers – Senior praktijkadviseur

Heeft u vooraf vragen of kunt u ondersteuning gebruiken?

Heeft u alvorens de sessie vragen of kunt u ondersteuning gebruiken bij het inloggen op de online omgeving (na het ontvangen van de link)? Geen probleem. Wij staan u graag te hulp. U kunt hiervoor het beste een e-mailbericht sturen aan onze praktijkadviseur Pim Kengen, te bereiken via p.kengen@SpotOnMedics.nl.

Schrijf u in voor de online demonstratie over SpotOnMedics datum 15/4/2020 - 14:00 uur

ACHTERNAAM

TELEFOONNUMMER

FUNCTIE