Komt u naar het gebruikersevent op 11 sept. 2018? Schrijf u nu in >
Komt u naar het gebruikersevent op 11 sept. 2018? Schrijf u nu in >

SpotOnMedics B.V.

Kruisweg 819
Holland Office Center (gebouw 2)
2132 NG Hoofddorp

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Telefoonservices

Goedemorgen, u spreekt met ... van praktijk ...

Heeft u geen beschikking over een praktijkassistente? SpotOnMedics helpt u met bereikbaarheid.

Wat betekent de telefoonservice voor uw praktijk?

Goede bereikbaarheid

Schakel de telefoonservices van SpotOnMedics in wanneer u wilt? Op deze manier is uw praktijk voor uw patiënten altijd bereikbaar. Zo kunt u er voor kiezen om op bepaalde momenten van de week deze services in te schakelen.

Agendaplanning

Met SpotOnMedics maakt u aparte afspraken over uw agenda planning. U bepaalt of wij de afspraken volledig voor u inplannen/wijzigen in de praktijkagenda of dat u alleen een melding krijgt over het contact met uw patiënt/cliënt.

Meer tijd voor de patiënt

Uw praktijk is bereikbaar terwijl u bezig bent met het behandelen van uw patiënt. Uw (nieuwe) klant wordt te woord gestaan, u hoeft uw behandeling niet te onderbreken en de praktijkagenda wordt beheerd. Klantvriendelijkheid voorop!

Receptie op afstand

Gesprekken worden afgehandeld volgens uw instructie. U kunt hierbij denken aan informatie over uw therapeuten, specialisaties, beschikbaarheid, vakantieplanning en terugbel verzoeken. Mutaties zijn direct zichtbaar in de FysioOne Agenda. Eind van de maand ontvangt u een rapportage.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Agendaplanning op afstand

Vriendelijk

De eerste indruk ontstaat in een halve seconde na het horen van de juiste stem. Wanneer u de telefoon naar ons doorschakelt, nemen de telefonistes van SpotOnMedics op met uw eigen praktijknaam. Altijd vriendelijk en professioneel …

Snel

Voor praktijken neemt SpotOnMedics de telefoon op en staan wij uw patiënten te woord. Onze statistieken tonen aan dat wij 98% van inkomende telefoongesprekken direct opnemen. Zo mist u geen potentiële patiënten en worden uw patiënten goed te woord gestaan.

Ervaren

Ons team werkt voor vele praktijken en is bekend met behandelcodes en werking van uw agenda. Zit u klem met de bezetting op uw eigen receptie, dan ontzorgen wij u graag op dit vlak.

Sinds begin 2015 werken wij met SpotOnMedics FysioOne. De overstap is zorgvuldig voorbereid, maar in het begin was het wel wennen: oude routines moesten afgeleerd en nieuwe moesten ontwikkeld worden. Toch hadden we de basisroutines snel onder de knie en kon het hele team snel met de software overweg. Nu zijn we ruim een jaar verder en nog steeds ontdekken we nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden. Voor ons heeft FysioOne zijn meerwaarde bewezen in de dagelijkse praktijkvoering met winst voor alle medewerkers in het dagelijkse gebruik. Daarbij zorgt de koppeling met Financieel (online financieel serviceplatform) en Personeel (salaris- & personeelsadministratie) voor een compleet programma met alle managementinformatie binnen handbereik.

Tot slot ontzorgt SpotOnMedics ons ook met de telefoonservice. Daardoor is er minder telefoonverkeer tijdens behandelingen van patiënten en is de aandacht voor de patiënt geborgd.

Gerard van der Wees
Fysio Docwerk