Kies nu 100% Cloud

 

    • Werk efficiënt samen, altijd en overal 

    • Beveilig uw informatie beter dan ooit

    • Verlaag het risico om gehackt te worden

    • Bespaar flink op uw ICT kosten 

    • Beheer uw werkplekken eenvoudig 

    • Zet deze stap naar de toekomst!

Veel praktijken lopen grote risico's, werken niet efficiënt samen en hebben onnodige ICT kosten. Bent u benieuwd hoe uw ICT ervoor staat?
Vul uw gegevens in en ontvang direct een gratis whitepaper, een online ICT test en (indien gewenst) vrijblijvend advies.


  Wat is 100% Cloud en hoe werkt het?

  Met 100% Cloud benadert u uw e-mail, documenten en software via een browser. Alles is online opgeslagen, veilig in de cloud. U kunt altijd en overal inloggen, op elk apparaat. U bespaart kosten en werkt efficiënter samen. Al honderden fysiotherapiepraktijken gingen u voor. 

  De applicaties van G Suite

  Met 100% Cloud maakt u gebruik van Google G Suite. Dit is een set van online applicaties waarmee uw praktijk volledig in de cloud kan werken. U benadert deze applicaties via uw browser, bij voorkeur via Google Chrome, en u kunt direct aan de slag. Op elk apparaat. Altijd en overal. Google G Suite wordt gebruikt door miljoenen ondernemers, klein en groot. Het voldoet aan de striktste standaarden op het gebied van privacy en beveiliging, dus uw informatiebeveiliging is direct goed geregeld en u loopt geen risico’s meer.

  E-mail en documenten

  Gmail wordt wereldwijd door 500+ miljoen mensen gebruikt, en niet zonder reden. Met Gmail heeft u wereldklasse e-mail op uw eigen domeinnaam en behoudt u uw huidige e-mailadressen. Tevens voorkomt u spam en virussen in uw inbox. Voor uw documenten kunt u met Google Drive aan de slag: creëer, beheer en bewerk hierin uw documenten, spreadsheets en presentaties. Google Drive maakt het mogelijk om samen met uw collega’s gelijktijdig in één document te werken. Naast Gmail en Google Drive bevat G Suite ook applicaties voor o.a. chatten en online (video)vergaderen.

  Veiligheid staat voorop

  Een belangrijke vraag: hoe veilig is werken in de cloud nu echt? Het antwoord: Google staat bovenaan wat betreft informatiebeveiliging, dat niveau zal een kleinere partij nooit halen. Met 100% Cloud regelt u de informatiebeveiliging in uw praktijk op een zeer goede en veilige manier. Wij raden praktijken aan om ook altijd gebruik te maken van de tweelaags authenticatie. Naast de strenge beveiliging levert 100% Cloud vaak ook een forse kostenbesparing op: in een praktijk van 10 medewerkers is dit al snel minstens 4.000 euro per jaar.

  Bas Wolbert en Thijs Schamp over 100% cloud
  VIDEO | Succesverhaal Wolbert Fysio

  Bas Wolbert en Thijs Schamp over 100% cloud

  In deze video vertellen Bas Wolbert (praktijkeigenaar Wolbert Fysio) en Thijs Schamp (sportfysiotherapeut en key-user Wolbert Fysio) hoe de implementatie van 100% Cloud is verlopen en welke voordelen zij dagelijks in de praktijk ervaren. 

  Klik hier om de video te bekijken  


  Wat is een Chromebook of Chromebox?
  Deze innovatieve praktijk maakt zelfs gebruik van Chromebooks. Dit zijn relatief nieuwe computers die razendsnel, betaalbaar en zeer goed beveiligd zijn. Het bijzondere aan een Chromebook is dat u niet lokaal werkt, maar volledig online. U logt in, opent uw browser en gaat aan de slag. Een perfecte combinatie met 100% Cloud. Maar let op: het is geen must. Uw huidige apparaten voldoen ook, u heeft slechts een browser en een internetverbinding nodig.

  Hoe verloopt de implementatie?

  SpotOnMedics biedt 100% Cloud aan in samenwerking met Everclouds (officieel Google Cloud Partner). Kiest u voor 100% Cloud, dan begeleiden de specialisten van Everclouds uw implementatietraject. Het implementatietraject is vaak kortlopend. Vanaf het moment dat u de offerte ondertekent duurt het slechts twee of drie weken om uw praktijk volledig over te zetten. Uiteraard geeft u zelf de gewenste planning aan.

  Stap 1: Offerte

  Na een eerste kennismaking ontvangt u een offerte op maat. Deze bestaat uit de jaarlijks terugkerende kosten van uw licenties en onze diensten met betrekking tot de overstap en implementatie.

  Stap 2: Intake

  Tijdens de intake bespreken we uw wensen. In overleg bepalen we de optimale configuratie. Denk hierbij aan de configuratie van uw mailboxen, gedeelde mailboxen, toegang tot agenda’s, etc. 

  Stap 3: Implementatie

  Everclouds maakt uw configuratie op maat. Tijdens de implementatie kan uw praktijk gewoon doorwerken. Op de Go-Live dag zijn we op locatie, of we begeleiden uw praktijk op afstand. 

  Stap 4: Migratie

  Direct na de Go-Live dag beginnen we met de datamigratie. Alle data blijft tijdelijk toegankelijk op de oude manier. Sommige data kunt u eenvoudig zelf overzetten middels een korte instructie. 

  Stap 5: Training

  De training vindt meestal plaats op de Go-Live dag. Uw medewerkers leren hoe zij efficiënt werken met de G Suite applicaties. We ondersteunen ter plekke met o.a. het instellen van telefoons of het delegeren van agenda’s.  

  Stap 6: Support

  Bovendien heeft u recht op gratis ondersteuning door Google. Daarnaast kan Everclouds u ondersteunen met alle mogelijke diensten op het gebied van G Suite en u volledig ontzorgen op het gebied van ICT.

  Uw praktijk 100% in de cloud
  Gratis webinar | Kijk nu terug

  Uw praktijk 100% in de cloud


  Klik hier om terug te kijken.

  In september dit jaar organiseerden wij webinars over 100% Cloud; deze kunt u nu terugkijken door te klikken op bovenstaande link. In het webinar schetst Stan Megens van Everclouds het ideale toekomstbeeld voor uw praktijk, waarmee u de informatiebeveiliging goed regelt, werkplekbeheer vereenvoudigt en kosten bespaart. Ook geeft Stan antwoord op onder andere: 

  • Waarom is werken in de cloud zo veilig? 
  • Wat verandert er voor uw medewerkers?
  • Wat zou uw praktijk kunnen besparen? 

   

  Dit kunt u besparen
  Los van de vele voordelen van G Suite bespaart uw praktijk ook kosten met 100% Cloud. Bent u benieuwd wat uw praktijk kan besparen? Na afloop van het webinar kunt u een aantal gegevens achterlaten waarmee wij een gerichte kostenbesparing kunnen berekenen. Deze sturen wij u geheel vrijblijvend per e-mail toe.

  “We zagen de integratie, innovatie, automatisering en efficiëntie(winst). Dat is waarom we wisten dat we moesten overstappen naar SpotOnMedics. Door ook over te stappen naar 100% Cloud maakt voor ons de efficiantie(winst) en kostenbesparing compleet af. Je wordt helemaal ontzorgt door de combinatie van SpotOnMedics en 100% Cloud.”

  Bert Hartstra, maatschapslid

  Fysio Topzorg

  “Automatische opslag van de documenten, samen werken in hetzelfde document, snel en overzichtelijk en daarbij ook nog goedkoop! Bijna te mooi om waar te zijn. En toch is het zo!”

  Mark de Vos, maatschapslid

  Bakkers & de Vos

  “De begeleiding die heeft plaatsgevonden vanuit SpotOnMedics en Everclouds heeft een zorgvuldige aanloop gehad. Om een lang verhaal kort te maken: binnen twee weken waren we over. We hebben een snelle transitie doorgemaakt.”

  Bas Wolbert, praktijkeigenaar

  Wolbert Fysio
  Wat bespaart u met 100% Cloud?
  Een vaste prijs per gebruiker, per jaar

  Wat bespaart u met 100% Cloud?

  Voor de 100% Cloud oplossing betaalt u een vaste prijs per medewerker, per jaar: 62,40 euro (Basic licentie). Geen onverwachtse kosten dus. Bij de meeste praktijken levert dit een forse kostenbesparing op! Uw ICT infrastructuur wordt een stuk eenvoudiger en dus ook goedkoper. U heeft veel minder kosten aan systeembeheer en hardware, afschrijvingen etc. Een praktijk van 10 medewerkers bespaart als snel tussen de 4.000 en 8.000 euro per jaar. En wist u dat een server, die op de praktijk staat, al snel zo’n 500 euro per jaar aan stroom verbruikt? Al deze kostenposten vervallen met 100% Cloud.

  Veelgestelde vragen over 100% Cloud

  Veelgestelde vragen over 100% Cloud

  Een interview met Stan Megens, Google Cloud specialist (Everclouds)

  Wat is Google G suite precies?

  Stan:Maakt u gebruik van 100% Cloud, dan werkt u met de applicaties van Google G Suite. U logt in via uw browser en u kunt aan de slag. Altijd en overal, op elk apparaat. Dus ook langs het voetbalveld. Google G Suite wordt door miljoenen bedrijven gebruikt, groot en klein.”

  Is het echt veilig?

  Stan: “Veel praktijken hebben vraagtekens bij de veiligheid van werken in de cloud. Heel begrijpelijk natuurlijk, maar Google G Suite voldoet aan de striktste standaarden op het gebied van beveiliging en privacy. Technisch gezien staat Google bovenaan wat betreft informatiebeveiliging.”

  Hoe werkt de integratie met FysioOne?

  Stan: “De integratie tussen SpotOnMedics FysioOne en 100% Cloud zit hem heel sterk in de visie. Echt 100% in de cloud, dus online. Praktisch gezien zitten er ook een aantal handige integraties in. Je kunt vanuit FysioOne eenvoudig naar je e-mail of naar je document in Drive. Als je SpotOnMedics Financieel gebruikt dan is er ook een integratie tussen Google Drive en je boekhoudpakket.” 

  Is 100% Cloud geschikt voor mijn praktijk?

  Stan: “Ja, deze oplossing is geschikt voor alle praktijken. We hebben veel ervaring in de fysiotherapie. Zowel grote als kleine praktijken hebben baat bij de 100% Cloud oplossing. Google schaalt natuurlijk enorm. Elke praktijk heeft weer een andere situatie en daarom vinden we het belangrijk om een persoonlijk advies uit te brengen.” 

  Hoe verloopt de implementatie?

  Stan: “Het traject is vrij kortlopend. Normaal gesproken kunnen we een fysiotherapiepraktijk in twee tot drie weken overzetten. Dat is vanaf het tekenen van de offerte totdat zij 100% in de cloud werken. We doen eerst een intake om de gewenste planning en de ideale configuratie te bespreken. Vervolgens zorgen wij voor alles aan de achterkant. Dus ook voor de datamigratie, zodat al je oude data in de nieuwe infrastructuur aanwezig is. Wat we ook heel belangrijk vinden is een goede training voor het team.”

  Lopen praktijken momenteel grote risico's?

  Stan: “We hebben laatst nog een praktijk gehad die het slachtoffer was geworden van zo’n crypto-virus. Je moet dan een bedrag betalen om je data terug te krijgen en vaak lukt dat dan alsnog niet. Dan ben je, afhankelijk van je back-ups, al je data van de afgelopen jaren kwijt. Dat is een enorme ramp. Dat moet je te allen tijde zien te voorkomen. En met 100% Cloud lukt dat gewoon. Je bent niet meer kwetsbaar voor dat soort aanvallen.”

  Wie zijn de Google Cloud specialisten?
  Even voorstellen

  Wie zijn de Google Cloud specialisten?

  SpotOnMedics biedt 100% Cloud aan in samenwerking met Stan Megens en Roel Kroes van Everclouds. Als officiële Google Cloud Partners migreren zij dagelijks grote en kleine organisaties naar G Suite. Met hun specifieke ervaring in de fysiotherapie kunt u de implementatie met een gerust hart aan hen overlaten. Stan en Roel hechten veel waarde aan persoonlijk advies en maatwerk. 

  Stan Megens (l) en Roel Kroes (r)
  Google Cloud specialisten, Everclouds