Nog geen klant en advies nodig? 088 6600 800
Nog geen klant en advies nodig? 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Kruisweg 819
Holland Office Center (gebouw 2)
2132 NG Hoofddorp

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

100% Cloud

E-mail, officelicenties en samenwerken in de cloud overal, altijd en op elk apparaat. Geïntegreerd in SpotOnMedics!

Stap over op 100% Cloud en bespaar direct op uw ICT-kosten. Wereldklasse e-mail, standaard officepakket zoals Word, Excel, Powerpoint en opslag in de cloud en veel meer. Geschikt voor fysiotherapiepraktijken van elk formaat. SpotOnMedics: Product Leadership Award 2016.

Offerte? Klik hier!

Waarom 100% Cloud in uw praktijk?

Vergeet uw oude dure server

Wilt u ook alle voordelen van 100% cloud gaan ervaren? Stap over en vergeet uw oude server met bijbehorende zorgen, stress en alle kosten. SpotOnMedics kan het gehele traject uitvoeren en aansturen. De doorlooptijd kan zeer kort zijn, vaak minder dan 2 weken.

Digitale perfectie

Een totaaloplossing geïntegreerd met uw SpotOnMedics FysioOne omgeving. Binnen FysioOne kunt u vanuit de startpagina direct doorlinken naar praktijkdocumenten in uw Drive omgeving. Daarnaast kunt u inkoopfacturen via Drive direct in uw SpotOnMedics Financieel boekhouding schieten. Dat noemen wij digitale perfectie!

Beter praktijkresultaat

Onze 100% Cloud specialisten kunnen na een intakegesprek u meestal binnen 48 uur al een offerte sturen en wellicht werkt uw praktijk twee weken later al met de modernste ICT middelen, verlaagt u direct uw hoge kosten en werkt u aan een beter praktijkresultaat.

Uw praktijk e-mail naar de cloud

Eindelijk uw e-mail in de cloud. U ontvangt een (aangepast) e-maildomein (@praktijkvoorbeeld.nl) en meer dan 30 GB opslagruimte voor uw inbox welke compatibel is met Microsoft Outlook en andere e-mailclients. Geen spam, dag en nacht ondersteuning en nog veel meer.

Uw praktijk mail in de cloud
Uw praktijk mail in de cloud
99,9% beschikbaarheid, 0% uitval

Zakelijke e-mail voor uw praktijk

Win het vertrouwen van patiënten met professionele e-mailadressen en geen @hotmail.com, @chello.nl of @planet.nl adressen. Maak zo veel groepsmailinglijsten als voor uw praktijk nodig is, zoals medische-training@praktijkvoorbeeld.nl.

E-mail op mobiele apparaten

Gebruik de krachtige iOS- en Android-apps. U kunt zowel op mobiele apparaten als op desktops berichten lezen en conceptberichten opstellen terwijl u offline bent. Deze worden verzonden zodra u weer online bent.

99,9% beschikbaarheid

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar rekenen op de uitzonderlijk betrouwbare servers. Uw bedrijfsgegevens worden beschermd met automatische back-ups, spambescherming en toonaangevende beveiligingsmaatregelen die voldoen aan de NEN 7510.

Uw officepakket: samenwerken in de cloud

Eenvoudig Word bestanden opslaan, synchroniseren en delen binnen uw praktijk met uw therapeuten. Bewaar al uw werk op één beveiligde locatie met online bestandsopslag. Uw therapeuten hebben op elk gewenst moment toegang tot hun werk via een desktop, laptop, tablet of telefoon.

Standaard officepakket direct beschikbaar
Standaard officepakket direct beschikbaar
Al uw bestanden veilig opgeslagen in de cloud

Uw online officepakket

Als u gebruikt maakt van de Google Apps oplossing heeft u online toegang tot Word, Excel en Powerpoint. Dit alles is inbegrepen in de jaarlijkse licentie. Geen verrassingen meer en weten waar u aan toe bent.

Tijd voor samenwerken

Ontdek de kracht van Docs (Word). Werk samen met uw therapeuten aan behandelprotocollen of notulen van het teamoverleg (ook tegelijkertijd). Benader uw documenten altijd en overal. Ook op uw iPad of telefoon.

Opslag van uw documenten

Al uw bestanden veilig in de cloud. Elke gebruiker krijgt 30GB aan opslagruimte. Altijd en overal toegankelijk. Eenvoudig te beheren en te delen met anderen therapeuten in uw team.

De totaaloplossing nog completer

Naast uw patiëntenadministratie in FysioOne ook uw e-mails en documenten in de cloud! Gekoppeld aan FysioOne op uw startpagina en inkoopfacturen inschieten via Google Drive in uw boekhouding. Geen servers, minder ICT-ellende en véél goedkoper.

E-mails veilig in de cloud
E-mails veilig in de cloud
Op alle apparaten beschikbaar

Simpel in gebruik

Het is simpel in gebruik en systeembeheer is niet meer nodig. U kunt dus zelf nieuwe accounts voor uw therapeuten aanmaken zonder hiervoor de systeembeheerder te contacten. Dit bent u namelijk zelf! En dit allemaal tegen een vast tarief per jaar.

Alles in een browser

Met 100% Cloud werkt u in een browser. Het installeren van software en upgrades is net als in FysioOne overbodig. Krijgt een therapeut een nieuwe desktop of tablet, dan hoeft u niets te installeren en niet te zoeken naar licentiecodes. Uw therapeuten loggen in bij 100% Cloud en zij kunnen direct aan de slag.

Werkt altijd en overal

Het werkt op alle apparaten: PC, Mac, iPad, iPhone, Android. Dus ook bij de patiënt thuis voor aan huisbezoek. U kunt altijd bij uw data, of dat nu uw mail is of u zoekt bepaalde behandelprotocollen op. En Google werkt 99,98% van de tijd. Gegarandeerd!

Veilig en betrouwbaar

100% Cloud is in de cloud ontstaan en vanaf het begin is er rekening gehouden met de beveiligingsrisico’s van cloudsystemen. Google stelt haar diensten beschikbaar voor bedrijven, overheidsinstanties en zorginstellingen over de hele wereld.

Veilig en betrouwbaar werken

Veilig en betrouwbaar, geen zorgen

Alles staat in de cloud, veilig achter een wachtwoord. Er is geen praktijkdata die rondslingert op USB-sticks, laptops, of PCs. Het is niet nodig werkdocumenten per e-mail heen en weer te sturen naar privé-adressen of andere locaties van de praktijk.

Beheerd door professionals

Google heeft spam- en virusscanners. Het heeft de beste beveiligingsexperts voor het beveiligen van uw ICT. Gebruik 2-staps authenticatie om uw beveiliging net zo sterk te maken als de Nederlandse banken.

Uw praktijk is in goed gezelschap

Miljoenen gebruikers zijn over op Google Apps for Work. Elke dag stappen er honderden bedrijven over. In Nederland zijn dat o.a. Albert Heijn en Randstad. In de afgelopen periode heeft SpotOnMedics startende maar ook fysiotherapiepraktijken met 40+ therapeuten begeleid in de overstap naar 100% Cloud.

40 euro per gebruiker p/j

Een totaaloplossing voor communicatie en samenwerking in uw praktijk. Voor 40 euro per gebruiker per jaar. Met 15 medewerkers in uw praktijk betaalt u dus 600 euro per jaar voor uw praktijkautomatisering. 

Inclusief 24/7 support.

Overstappen, volledige begeleiding!
Overstappen, volledige begeleiding!
Demonstratie?
Op naar de praktijk van de toekomst!

Overstappen, volledige begeleiding!

SpotOnMedics kan, indien gewenst, het gehele traject uitvoeren en aansturen. De totale doorlooptijd kan zeer kort zijn, vaak minder dan twee weken.  Op de manier bent u van succes verzekerd.

Demonstratie

Neem contact op met SpotOnMedics voor een inventarisatie gesprek over de voordelen van 100% Cloud. Aan de hand van een teamviewer sessie kunnen wij u direct een demonstratie geven.

Offerte ontvangen?

Na een kort intakegesprek kunnen we u meestal binnen één dag al een offerte sturen en wellicht werkt uw praktijk twee weken later al met de modernste ICT middelen en werkt u aan een beter praktijkresultaat. “Op naar de praktijk van de toekomst”.

Automatische opslag van de documenten, samen werken in hetzelfde document, snel en overzichtelijk en daarbij ook nog goedkoop! Bijna te mooi om waar te zijn……………en toch is het zo!

Mark de Vos
Bakker & De Vos