Nog geen klant en advies nodig? 088 6600 800
Nog geen klant en advies nodig? 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Kruisweg 819
Holland Office Center (gebouw 2)
2132 NG Hoofddorp

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Huiswerk ヅ oefeningen

Voor welke variant kiest uw praktijk?

SpotOnMedics is op een missie om alle fysiotherapiepraktijken te transformeren van traditioneel naar digitaal. Het integreren van huiswerkoefeningen binnen het platform is daar een onderdeel van. Als praktijk heeft u de keus van diverse huiswerkoefenprogramma’s op te nemen in uw eigen online omgeving. Door deze koppeling is het niet meer nodig om meerdere databases aan te houden met patiëntgegevens en huiswerkoefeningen.

Alles is geïntegreerd. Dit maakt het werk simpeler, makkelijker en leuker.

 

Huiswerkprogramma vergelijkingstabel:

Deze tabel volgt zo spoedig mogelijk.

Meer dan 4.000 huiswerkoefeningen!

Werken in één systeem

Doordat wij elke koppeling met een huiswerkprogramma zo optimaal mogelijk proberen te maken werkt u veelal in 1 systeem. Vanuit het FysioOne PatiëntDossier kunt u direct een oefenprogramma inzetten en versturen naar uw patiënt. Dit is voor u en uw therapeuten wel zo gemakkelijk.

Lage investering

U houdt zich bezig met uw vak, behandelen van uw patiënt voor een zo hoog als mogelijk behandelresultaat. Zo doen wij dat ook! SpotOnMedics is een open platform in de markt en koppelt waar mogelijk. SpotOnMedics draagt dan ook investering en zo hoeft u zelf geen technische trajecten in te gaan.

Zoek uit, plug and play!

In de afgelopen periode zijn er meerdere koppelingen met huiswerkprogramma’s gelanceerd. Op basis van het plug and play principe bent u snel ‘online’ en kunt u gebruik maken van het gemak van de geïntegreerde huiswerkoefeningen binnen FysioOne. Op naar de praktijk van de toekomst.

Mobiel beschikbaar

In veel gevallen hebben onze koppelingen een mobiel karakter. Zo verstuurd u uw patiënt een oefening en ontvangt uw patiënt deze per notificatie op zijn mobiele telefoon. Op deze manier speelt u in op de trends en ontwikkelingen en draagt uw praktijk bij aan het e-health principe.

Koppelingen met huiswerkprogramma's

Voor welke variant kiest uw praktijk?

Eigen upload met PDF in FysioOne EPD

In SpotOnMedics FysioOne heeft u de mogelijkheid om zelf PDF-bestanden te uploaden en in te delen in categorieën. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse oefeningen voor de lage rug uploaden.

Lees meer

SmartFysio

SmartFysio is een internationaal werkinstrument voor fysiotherapeuten. Het biedt structuur en informatie in relatie tot het behandelproces. Daarnaast levert het waardevolle documenten voor de client in het kader van informatievoorziening en zelfmanagement. SmartFysio is ontworpen voor het gebruik op verschillende media zoals de PC, de i-pad en de i-phone.

Lees meer

Wilt u met een andere leveranciers koppelen?

Werkt uw praktijk met een ander huiswerkoefenprogramma waarmee SpotOnMedics FysioOne op dit moment nog niet gekoppeld is? Dan kunt u ons dit laten weten. Op naar de praktijk van de toekomst.

Lees meer

“Ik beveel SpotOnMedics aan iedere praktijkhouder aan. SpotOnMedics levert een handige set van praktijkapplicaties. Als je vast loopt, helpt het support team je verder op weg. Wij gebruiken SpotOnMedics om onze processen in de praktijk te stroomlijnen en continue te blijven innoveren. SpotOnMedics helpt onze praktijk hierbij.

Met de koppeling vanuit het FysioOne EPD naar het huiswerkprogramma FysioTools zijn wij erg content. Dit scheelt ons veel extra typewerk en dus tijd. Kortom: met SpotOnMedics meer tijd voor de patiënt.”

Barend van Zelm van Eldik
Doortast, praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en (sport) revalidatie