Nog geen klant en advies nodig? 088 6600 800
Nog geen klant en advies nodig? 088 6600 800

SpotOnMedics B.V.

Kruisweg 819
Holland Office Center (gebouw 2)
2132 NG Hoofddorp

E: info@SpotOnMedics.nl
T: +31 (0)88 6600 800

Gebruikersgroep

Ontwikkelingen van onze producten en diensten

Wij streven naar grote betrokkenheid van praktijken bij de ontwikkelingen van onze producten en diensten. Zo is SpotOnMedics in 2010 ook ontstaan. De input van onze klanten stelt ons in staat om continu te werken aan verbeteringen van de bestaande cloud oplossingen. Klanten geven richting aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en functionaliteiten in onze software.

Welkom bij de SpotOnMedics gebruikersgroep, een groep voor iedere SpotOnMedics praktijk. De SpotOnMedics gebruikers bestaan uit gevarieerde leden, van gebruikers van het eerste uur, ICT’ers tot praktijken die net gestart zijn met SpotOnMedics. De activiteiten van de gebruikersgroep zijn gericht op het delen van kennis, informatie en ervaringen.

Naast de bekende contactkanalen via onze praktijkadviseurs, implementatie consultants en de helpdesk, is er voor al onze klanten (ongeacht of u gebruik maakt van het All-In-One platform) een actieve gebruikersgroep. De gebruikersgroep heeft direct invloed op de inhoud van nieuwe releases en wordt nauw betrokken in de ontwikkeling daarvan.

Naast het bespreken van productontwikkeling wordt er ook intensief kennis uitgewisseld over het vakgebied. Dit doen we onder andere door middel van het organiseren van landelijke bijeenkomsten en samenwerkingen met onze gebruikers.


Aftermovie gebruikersoverleg 2016

Meer informatie?

Voor meer informatie over de gebruikersgroep of deelname aan de gebruikersgroep, neem dan contact met ons op.